Дзяўчаты, дзякуй. Пакуль чарговы раз зараклася болей кудысьці ездзіць самастойна. Не наша гэта, не маё. Не ўмеем, не разумеем, не разбіраемся, і рукі крывыя.
Да мапс ме некалькі заходаў рабіла, каб разабрацца. Так толкам і не разабралася. Таму пакуль абсалютна бескарысная для мяне рэч.
Па каардынатах ехаць - таксама досвед быў. Чорт пацягнуў мяне неяк паспрабаваць. У Радаме справа была. 2 гады таму. Прамаўчу, куды мы заехалі. Жаданне спрабаваць знікла надоўга.
Навітэл у асноўным вельмі харош. Не ведаю, чаму такія нараканні на яго. Адзінае, гэты апошні наварот з некалькімі варыянтамі маршрутаў стаў нечаканасцю. Муж пампаваў, глядзеў, а мне нічога не сказаў. Сказаў бы, я б, можа, маральна падрыхтавалася, і пацікавілася б загадзя пытаннем. Відаць, трэба прывыкнуць проста. І сапраўды па друкаваных мапах спраўджваць варыянты. Па горадзе і адрасе ўвогуле вядзе бездакорна.
Гугл карты, калі шчыра, таксама не панацэя. Не моцна заторы бачыць. А месцамі, наадварот, паказвае тое, чаго няма. На пустым месцы. Хаця...можа і тут не ў гугле рэч, а зноў жа ў крывых руках.
Ну а з гэтымі Тепліцамі і ўвогуле выйшаў абсалютна непрадказальны ляп.
Ясна, што самі вінаватыя, але ўсё адно злуе да банцікаў. Чужая краіна - такі пацёмкі...