Яшчэ спытаю.
Як дарога Варшава-Прага? Якасць, трафік і падобнае? Колькі часу на яе планаваць? Праз Вроцлав, як разумею?
11 км итого в одну сторону
не, гэта ўжо многа. Мае мяне з'ядуць.
Дзякуй. ) Зачапіла месца.) Ужо не магу міма праехаць. І гарадок проста чароўны. Хачу-хачу.)
==============
Magda, чытаю:
За прогулку по скальному городу надо платить, при входе находятся кассы, там же выдают схему маршрута с обозначением самых известных мест и скал. Билет для взрослого стоит 70 крон, для детей до 15 лет, студентов, инвалидов – 35 крон. Перед главным входом – большая парковка.
усё так і ёсць. Не заблукаем? )
яшчэ вось:
Мы в этот раз пошли в противоположном направлении, попали в Сибирь, правда, Теплицкую. Эта дорога сквозь скалы появилась недавно, маршрут был раньше намного короче. Место является одним из самых холодных в целом комлексе Адршпарско-Теплицких скал. Снег здесь часто не тает до июня, нам не посчастливилось его увидеть, но пронизыающий холод и пар из уст (конец июня) потверждал правоту этого названия.
што за супрацьлеглы напрамак? Вы ў той Сібіры былі?
Там як? Ідзеш туды-назад, адной і той жа дарогай? Ці ёсць нейкі кругавы маршрут?
Я чаго пытаю.) Я ж тундра.) Месцамі чытаю штосьці сваё. Калі ў Татрах былі, я так была зразумела, што па маршрутах можна неяк не туды-назад ісці, а як бы па коле, то бок вяртацца нахад іншым шляхам, чым наперад. І першы дзень, колькі мы ішлі, столькі я хвалявалася, што мы не туды і не так.))))
Усё. Здаецца, разабралася.) Во карцінка маршрута:
http://www.jupitertour.cz/images/priroda/teplitskiye-skaly/karta.gif