Greenlight, а дазвольте і мне запытацца ў вас

Мне вось стала цікава,а вы самі заўважаеце,што самі першая Заряну чапляеце,а потым пішаце,каб яна не казала,што вам рабіць?Ці калі вас нешта зачапіла,тады дазваляецца парады уключыць мазгі даваць,прапанаваць пытанні на падумаць і гэтак далей?Ці тут,з вашага погляду,такое пытанне пра свята гэтае такое святое,недатыкальнае?Хіба не дыскусійнае пытанне было,хіба не дазваляецца мець іншы погляд на яго?Адразу за сябе скажу,што я таксама за тое,каб іншы погляд выказваўся ў больш ветлівай форме,тут я з вамі згодная,але і нічога крымінальнага там не было,толькі зусім іншы погляд.Так,з крыніц,якія непрыемныя камусьці,але ж ці іншыя тут не меней пішуць непрыемнасцяў,але не бачыла,каб вы абураліся.Я чаму пытаюся-мне важна зразумець вашыя матывы таксама,як вам Заряніны)Калі вам нешта не падабаецца,то тое і дрэннае ці вы за чысціню камунікацыі ўвогуле?Апошняе мне сумнеўна,бо я не бачыла ніколі,каб вы іншым ўдзельнікамі тыцкалі на іх месца.Гэта чаму так?А калі б Заряна першая павіншавала з Кулікоўскай бітвай,а ў адказ атрымала,як часцей і бывае,кпіны,жарты пра метадычкі і парады кшталту *чемодан-вокзал-Россія*,вы б умешаліся ці міма б прайшлі?Не адказвайце,калі не хочаце,але б было б добра,каб і вы задумаліся за што выступаеце ў рэшце рэшт.
Вось мне здаецца яшчэ,што я ветліва пачала размову,але таксама атрымала)