Диалоги с...АРХИВ

Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.

Igra

БЫТИЕ
subaru, ці вы вырашылі размаўляць тут на форуме па-беларуску,я не памыляюся?Цудоўна!Мая вам павага і я з задавальненнем далучуся да вас,калі вы не супраць,прынамсі ў пэўных тэмах:)А бачыце, ўсёткі і такім чынам піяр працуе:)))

Спроба-не хвароба:)(с)

k_ja_ra

Well-known member
А филолухов слушать - это вообще молчать придется
Катерина, дык вось жа які парадокс. Настаўнікі беларускай-та ўжо да чаго правільнай мовай валодаюць. ) Літаратурнай, унармаванай, правільнай і без "прасунутых".;) А большасць, якая беларускую ў школе вучыла, яе менавіта там і зненавідзела на ўсё жыццё. І ў палоне стэрэатыпаў, што па-беларуску толькі настаўнікі і гавораць, так усё жыццё і знаходзіцца. :))

мнение врагов и дураков не должно значить для тебя ровным счетом ничего.

Гіене - баяцца, сабаку - вішчаць,
Свінні - рыцца ў гноі сваім,
А льву патрэбны калючы гушчар,
Родны край і свабода ў ім.
П'ю за тое, каб нам сярод родных лясоў
Не вішчаць, не дрыжаць, не крывіць,
Бо ўсе мы тут не з гіен і не з псоў,
Бо мы - сапраўднай крыві.
І таму давайце за ворагаў піць
І за імі сатканую сець,
Бо ім не дадзена нас палюбіць
І не дадзена нас зразумець. (с)

:)

Zoryana

Well-known member
ўсёткі і такім чынам піяр працуе
+ 100
Значыць, ёсць карысць ад размовы.:biggrin:
Аматарам беларускай мовы мой музычны падарунак - паслухайце цудоўныя беларускія песні "Адлятала птушка ", "Танец развiтання". Спадзяюся, вам спадабаецца :) http://muzofon.com/search/Елена Атрашкевич

Zoryana

Well-known member
"Общаясь с дураком - не оберёшься сраму". (народная поговорка)

Кьяра,это не народная поговорка. Это рубаи Омара Хайяма.
Изучение литературы, что ни говори, - полезная вещь! :)))
Общаясь с дураком, не оберешься срама.
Поэтому совет ты выслушай Хайяма:
Яд, мудрецом тебе предложенный, прими,
Из рук же дурака не принимай бальзама.
null.gif
Омар Хайям
http://hayam.spinners.ru/view_thisa.php?i=778

Velca

Ангел. Летает. Кусается.
А босоножки я в шаговите купила, традиционно.
У тебя шаговита из параллельного мира. Мне там никогда ничего не попадается. Вечером в Мегатоп зашли - как все печально в этом городе.

k_ja_ra

Well-known member
А босоножки я в шаговите купила,
А ёсць там што?
Мы сёння з ЦУМа.) Шагавіты аніводнай пары. Што на малую, што на старэйшую.
І на Нямізе як быццам нічога.
Яшчэ не сезон ці ўжо не сезон, я так і не ўцяміла. :)

Velca

Ангел. Летает. Кусается.
Яшчэ не сезон ці ўжо не сезон, я так і не ўцяміла.
Я этого каждый год не понимаю. И еще продавцы возмущаются, что летом хочешь босоножки купить.
Надо наконец на работе освоить фразу:"Вы что, рожать сюда пришли?"

Marisol

Active member
А ёсць там што?
Как по мне - фигня, лучше Котофей в Буслике (там, кстати, и Шаговита есть). Но деточке одни понравились, со стразами:))) желания ребенка нужно исполнять:)))

что летом хочешь босоножки купить
А зимой - валенки.

k_ja_ra

Well-known member
Я этого каждый год не понимаю.

Velca, прычым я менавіта ў Шагавіце, у фірмовай краме, гэты момант асабліва востра ў свой час перажыла.) Памятаю, боцікі трэба дзецям напачатку восені набываць. Я з працы ў абед неяк падыйшла ў разведку - кажуць: "яшчэ не сезон. Яшчэ лініі на боты пасля туфляў не пераналадзілі".
Літаральна праз 2 тыдні прыязджаем туды з дзецьмі ўжо, бо як бы трэба.) І што ты думаеш? Кажуць: "ужо не сезон, завоз быў, усё распрадалі".)))
Я проста ў шоку тады была. :)))

Ой, у нас і ў Бусліку анічога. Праўда, мы там апошнім разам больш за тыдзень таму былі. Фіг ведае, можа якраз учора-сёння там "сезон" і наступіў. :)))))

Velca

Ангел. Летает. Кусается.
Ой, у нас і ў Бусліку анічога. Праўда, мы там апошнім разам больш за тыдзень таму былі. Фіг ведае, можа якраз учора-сёння там "сезон" і наступіў. ))
Не, позавчера сказали, что уже закончился.

k_ja_ra

Well-known member
Не. Мы ўсё ж купілі ў ЦУМе штосьці. Назву "канторы" ўпершыню чую, але выглядаюць нішто сабе. І колеры, галоўнае, правільныя: чырв-белыя.:))) Дзецям спадабаліся. Аднолькавыя купілі абедзвюм і закрылі тэму.)

Не, позавчера сказали, что уже закончился.
:))) :))) :)))

Velca

Ангел. Летает. Кусается.
Самое обидное, что в Питере подходящие боты попадаются на каждом шагу - прийти и купить. Но как без примерки?

Mahima

переименовалась:)
А я как раз в Мегатопе малому босоножки и купила. Вполне, учитывая, что на след.год стопудово не пригодятся. И я погоревала, что размер уже 37, и скоро прощай десткие магазины:(

juniko

self-made woman
Но как без примерки?
Надо как все мамаши обрисовать ножку и ходить с набором таких бумажных стелек. :)
А нравится - не нравится уже не слушать :)
На комаровке раньше был хороший магазинчик Антилопы, сейчас не уверена

Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.
Сверху