Диалоги с...АРХИВ

Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.

k_ja_ra

Well-known member
Почему? Сама не знаю. Но вот есть тут такая энергетика, что аж прет и все тут.
Я ведаю.) І разумею энергетыку. )

Учим с дочкой стихи на украинском, утренники на украинском, воспитатели разговаривают со мной только на украинском и мне так нравится!
Правільна робіце. Рэспект. Трэба прымаць культуру, у якую прыехаў жыць. І здорава, калі гэта адбываецца шчыра і ад душы.)

Zoryana

Well-known member
Ну что ж это делается-то?!!!
Некоторые украинские телеканалы вообще совесть потеряли!

X0ur9-eP54g.jpg

Посмотрела сайт Ecpreco - действительно, так и есть: http://espreso.tv/

katia-ka

Kitoks Pasaulis
нешта я стамілася ад колькасьці агітак ад аднакого і таго ж чалавека ў гэтай тэме. Таму, бадай, прыслухаюся парадаў таварышаў пра чароўную кнопку :)

Положение Великобритании и Португалии одинаково по отношению к евросоюзу?
опять вопросом на вопрос :))) я не об этом совсем. Даже если Португалия на меньших правах, все равно она независимая страна.

k_ja_ra

Well-known member
Удивительно)Как мало надо)
Месцамі так.)
Проста я бачу гэта не толькі ў апытанцы.
У нас народ вельмі любіць падкрэсліваць, што мы менавіта беларусы. Ты не згодная? Нават на гэтым форуме.
І я, як сапраўдная пчала, шукаю ў гэтым плюсы і знаходжу.:)
Мы ўсведамляем сябе асобнай нацыяй. Гэта ўжо штосьці.)

А когда кто-то начинает,
І гэты хтосьці я? Так?
Я расказваю ўсім іншым нацыям, які выключны народ беларусы. З непараўнальнай духоўнасцю і месіянскай роляй. Правільна?

Zoryana

Well-known member
я пра каментары рускіх шавіністаў
и считаете, что эти комменты и есть надежный источник информации и достоверный показатель? А комменты украинских шовинистов вам на глаза не попадались, не?

k_ja_ra

Well-known member
Положение Великобритании и Португалии одинаково по отношению к евросоюзу?
Англія мае большы ўплыў. Але Англія не "ратуе" англамоўных у Партугаліі і не прэтэндуе на місіянтсва і свой духоўны складнік у суседзяў.

k_ja_ra

Well-known member
Слово "союз" предполагает сотрудничество, а не слияние, не находите?
Наконт слова - я б паспрачалася. Бо маем досвед СССР. Але па сутнасці згодная. Проста смешна, далібог, калі на поўным сур'ёзе пачынаюць параўноўваць ЕЗ з аднаго боку з Расіяй з другога.
Проста 2 вялікія розніцы.

Igra

БЫТИЕ
опять вопросом на вопрос
опять-это интересно.Не помню,чтобы я с вами общалась,чтобы у нас "опять"возникало.Вроде,единственный вопрос один раз вам задала.Вы меня ни с кем не путаете?

Даже если Португалия на меньших правах, все равно она независимая страна.
Есть другие мнения насчет независимости "независимых" членов евросоюза.Но не политинформацию же мне здесь проводить.Да,мое мнение-зависимая.Португалия в гораздо большей степени,чем Великобритания.

Zoryana

Well-known member
Вот вам и двойные стандарты в действии - когда украинский канал лжет, подает откровенную дезу, как можно активнее нагнетая истерию в обществе - сторонники "демократии" просто не замечают, в упор не видят. А представьте себе, если бы на ОРТ или НТВ такое было бы? Вообразить трудно, сколько было бы возмущения. Действительно брыдко от такого лицемерия...

k_ja_ra

Well-known member

k_ja_ra

Well-known member
А што ў сутнасці не так? Вышэй ты гаварыла, што з ёй парадак. Фармулёўкі жорсткія. Цяпер версія змянілася?
Так. Я дастаткова рэзка выказваюся часам. На тэму украінска-расійкага канфлікту. Я так адчуваю. Гэта тут робяць многія. І яшчэ многія проста чытаюць, не выказваючыся.
Але адштурхоўвае пры гэтым бел. мова. Парадокс аднак, не знаходзіш?

katia-ka

Kitoks Pasaulis
Например здесь
Што Англія была мацнейшай імперыяй і мела шмат калёній - гэта са школьнага курса гісторыі вядома. Але зараз гэта ўсё "преданья старины глубокой". k_ja_ra быццам бы пра цяперашні час гаворку вядзе.
цікава, пра заваяваньні княства Маскоўскага княства і Расійскай імперыі дзе-небудзь можна так жа поўна пачытаць у адным артыкуле, а?

katia-ka,
интересно, как совпало - мы недавно на работе разговаривали о том же) Что и у нас, и у украинцев те, кто разговаривает на белорусском (соответственно, на украинском) - причисляются к националистам.
Другое дело, что, (Слава Богу) мы от этого постепенно отошли. Еще лет 5 назад связка бел.яз.=оппозиция=амер.влияние была очень даже в ходу.

katia-ka

Kitoks Pasaulis
чорт, а які эпіграф да вашага, Igra, артыкула! Шыкоўны проста!
Страна, которая станет нашим союзником противным нам способом, является агрессором, самым агрессивным агрессором, которого только знало человечество. И агрессором, не стыдящимся своих действий – наоборот, гордящимся ими.

k_ja_ra

Well-known member
Не хочешь почитать,что делала Англия?
:) Ну ок. Англія - той яшчэ імперыяліст. Але я пра цяперашні стан. Пра ЕЗ.
Я не гавару, што там рай. І не гавару, што я асабіста туды імкнуся.
Я гавару пра тое, што роля ЕЗ, як сукупнасці краін, і роля Расіі розныя прынцыпова.
Абсалютна некарэктныя параўнанні.
Пры тым, што і там і там ёсць мінусы. І плюсы.

пра заваяваньні княства Маскоўскага княства і Расійскай імперыі
Гэта былі ўз'яднанні. Не блытай, клск. :)))

Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.
Сверху