нужно правильно пригревать просто.Пару лет назад наши пригрели котика, никого не слышали. Теперь слушают, все лето от микроспории лечились.
Вообще желательно делать многие вещи с хотя бы минимальным знанием дела. Гугл же есть, епрст..
нужно правильно пригревать просто.Пару лет назад наши пригрели котика, никого не слышали. Теперь слушают, все лето от микроспории лечились.
не проведешь беседу на каждый чих. Например, про песочек. Дети, у которых нет животных, вполне могут быть не в курсе, что песочек на собаку сыпать не стоит все же. Вы объяснили и, ИМХО, правильно сделали.и беседы с ними проводились.
Да не то слово) даже и ответить нечего, ну что тут скажешьнет слов.
Я бы сказала, что почти всегда) В собачей теме все - мамы. И не только там)иногда мамы и есть собачники
Должен искупить кровью. А он не самоубился, а продолжил готовить шашлык.Главное, этот хозяин и привязал изначально, и потом подошел, и извинился, и помощь предложил, и в больницу приехал, и опять помощь предложил.
не приближаться к незнакомой собаке - разве ж это чих.не проведешь беседу на каждый чих.
забаўна, як гэта фраза перакачоўвае з поста ў пост. Не мне. Мне чужыя сабакі сто год не трэба. САБЕ. Сабе хай будуць вінныя. Каб потым не "расстраіваться", калі іх сабака разадраў твар чужога дзіцяці ў хлам."мне все должны".
Именно тебе. Потому что ты требуешь от людей то, что именно ты считаешь правильным. А не закон. Намордники, не пускать вообще собак в парк, еще что-то.забаўна, як гэта фраза перакачоўвае з поста ў пост. Не мне.
Да. Ровно тоже могло произойти с оставленным на столе ножом, мангалом без присмотра и т.п.з маскітнай сеткай ці нажом
отпущенная на свободу или которая напрыгнула на детей сама - да без сомнения. Если травма нанесена атакующей собакой - да без сомнения. Не увидела я тут такой ситуации.Сабака пакінуты без надзора ў грамадскім месцы - гэта як люк адкрыты.
закон у нас, як вядома, бароніць гарадавых, а не дзяцей. Якраз з табой мы гэта з некалькі месяцаў таму абмяркоўвалі, таму...так сабе аргумент - гэтая апеляцыя да закона.А не закон.
мяркую, каб у мяне быў сабака, пасля вось такога, я б аддала перавагу надзяваць яму наморднік ад граху далей, нават балонцы 1.5 кг. А так...не хочуць наморднік -хай на руках носяць, каб іх сабакі суседзяў за ногі не кусалі. Пра не пускаць у парк - гэта штосьці з альтэрнатыўнай гаворкі, напэўна. Знаходзіцца непасрэдна побач са сваім сабакам, гуляючы/адпачываючы ў грамадскім месцы, дзе безліч іншых людзей, у тым ліку дзяцей, такім чынам забяспечваючы іх бяспеку ад сваёй сабакі ці будучы гатовым, калі што, сабаку спыніць, утрымаць і падобнае.Намордники, не пускать вообще собак в парк, еще что-то.
яго ўвогуле не было побач, каб штосьці дазваляць ці не дазваляць.что разрешил потрогать
не трэба гэтай калектыўнай адказнасці не па справе. Асабіста мне тут мяняць няма чаго.И всем вместе надо исправлять свое поведение,
ну бачыш.) Не толькі я застаюся пры сваёй пазіцыі. Але я разумею, што вы правы, а я проста не ўнікла ні ў тое, што мне пісалі, ні ў сутнасць пытання.)Да. Ровно тоже могло произойти с оставленным на столе ножом, мангалом без присмотра и т.п.
Я так поняла, что был. Но если не было, тогда дети без спросу стали лезть.... вообще. к чужой собственности на минуточкуяго ўвогуле не было побач, каб штосьці дазваляць ці не дазваляць.