жаль? Да не дай Бог, чтобы разрешили! А то некоторые особо болящие и в госмедицине зачастят на работу после больничного с египетским загаром. Если действительно нужен больничный - врача на дом ещё никто не отменял. У меня НИКОГДА не было случая, что после моего вызова на дом врача мне не дали б/л.
Дык гаворка ж не пра тое, што не даюць бальнічны. Адкрыць яго - якраз не праблема. Праблема ў тым, што каб яго потым падоўжыць ці закрыць, даводзіцца праходзіць 7 колаў пекла.
А так прыйшоў культурна, па запісу на свой час, і закрыў за 2 хвіліны.
І ніхто нікому нічога не павінны.
А тыя, хто з егіпецкім загарам, як разумею, ад чэргаў і іншага не церпяць, бо леваком гэта робяць. І думаю, гіпатэтычны дазвол выдаваць бальнічныя
і (а не толькі) платным цэнтрам на егіпецкія загары ніяк не паўплывае.
Хаця вось прымерваючы сітуацыю на сябе, разумею, што для мяне бальнічны, выдадзены за нармальныя такія грошы, атрымліваецца з серыі "овчінка выделкі не стоіт". Бо грошы, якія я заплачу за яго адкрыццё/закрыццё ў платным цэнтры, недзе будуць роўныя грошам, якія я страчу, калі напішу некалькі дзён "за свой рахунак". У нас збольшага з гэтым (за свой рахунак) праблем на працы няма - адпускаюць і яшчэ і дзякуй скажуць. Дык навошта мне гэтыя дадатковыя целарухі з бальнічным?
======
Вельмі раю для прачытання гэты артыкул. Проста вельмі.
Пра ЛЮДЗЕЙ, для якіх свабоды і правы чалавека, роўна як падтрымка - не пусты гук .
http://nn.by/?c=ar&i=109218
...