Диалоги с...АРХИВ

Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.

Velca

Ангел. Летает. Кусается.
http://lady.tut.by/news/relationship...n=popular-news
"Должно быть, люди, в чьи профессиональные обязанности входит располагающе улыбаться, вежливо и терпеливо слушать жалобы, а затем заниматься устранением причин этих самых жалоб, склоны к троллингу больше, чем люди, которые могут позволить себе выпустить пар."

Хи-хи-хи:)

А я давнооо говорила, что троллей разумнее всего игнорировать. К тому же есть шанс, что они от этого зеленеют, раздуваются от злости, а потом лопаются.

Coraline

Jones
Катерина, Я не смогла его посмотреть, особенно памятуя первый фильм. Тот случай, когда надо было на первом фильме остановиться просто однозначно.

Танюша_

всё чудесатее и чудесатее
Катерина, так Бедкомедиан занимается разборками подобных фильмов, а попросту лажает их. Я кусок Цитадели посмотрела, ну минут 15-20 и поняла, что полное г...

k_ja_ra

Well-known member
А я давнооо говорила, что троллей разумнее всего игнорировать.
:) Такі так.
Ну яно ж як? пакуль па сваіх уласных граблях не паходзіш...прычым у варыянце асабліва ўпартых, далёка не аднойчы і так гэта якасна (самаўпэўненасць клятая, каб яе, і вера ў людзей сюды ж :) ) да добрых парадаў фіг жа прыслухаешся. :)

Так што прабач, Велька... У мяне за адзін момант даўно перад табой даўжок з прабачэннямі. Вось і нагода выказаць.:)

Atex

Active member
пакуль па сваіх уласных граблях не паходзіш...прычым у варыянце асабліва ўпартых, далёка не аднойчы і так гэта якасна (самаўпэўненасць клятая, каб яе, і вера ў людзей сюды ж :) ) да добрых парадаў фіг жа прыслухаешся. :)
такая ж тема и у меня была )) но теперь - все... баста, в игнор и пожизненный.

k_ja_ra

Well-known member
Пра апазіцыю. Вось такая яна, прыкладам:

Аргкамітэт па стварэнні партыі «Беларуская хрысціянская дэмакратыя» (БХД) заклікае беларусаў не піць на могілках 14 мая, у дзень памінання памерлых — Радаўніцу.
«Апошнім часам вельмі распаўсюджаным робіцца заганны звычай ужываць алкаголь на могілках, у тым ліку і непасрэдна на магілах. П’янства на магілах продкаў не ёсць ушанаваннем іх памяці, але з’яўляецца толькі знявагаю памяці мінулых пакаленняў беларусаў», — адзначаюць у БХД.

Аргкамітэт заклікае беларусаў адмовіцца ад гэтай звычкі і зрабіць могілкі зонай, вольнай ад алкаголю і п’янства.
Разам з тым у БХД падкрэсліваюць, што ўшанаванне памяці памерлых — гэта «справа важная і неабходная як з хрысціянскага пункту гледжання, так і агульначалавечага». «Ушанаванне памерлых дапамагае людзям узгадаць пра свае карані, пра сваю малую радзіму, адчуць сваю лучнасць з мінулымі пакаленнямі», — лічаць у БХД.

Zoryana

Well-known member
Ой, девочки, какое расстройство-то, прям "беда, беда, огорчение". Щас заплачу

1311227998_babe1.jpg

Одно слово - детский сад, младшая группа :)))

Пра апазіцыю. Вось такая яна, прыкладам:

Аргкамітэт па стварэнні партыі «Беларуская хрысціянская дэмакратыя» (БХД) заклікае беларусаў не піць на могілках 14 мая, у дзень памінання памерлых — Радаўніцу.
Ясна - белая i пухнатая. :) А што, "не апазiцыя" на Радаўніцу пiць прымушае?
Православная церковь, например, тоже не приветствует употребление пищи и алкоголя при посещении могил:

Нужно помнить, что традиция оставлять еду, пасхальные яйца на могилах – это язычество, которое возродилось в Советском Союзе, когда государство преследовало правую веру. Когда преследуют веру – возникают тяжелые суеверия. Душам наших усопших близких нужна молитва. Неприемлем с церковной точки зрения обряд, когда на могиле ставят водку и черный хлеб, а рядом – фотографию усопшего: это, говоря современным языком – новодел, т.к., например, фотография появилась немногим более ста лет назад: значит, и традиция эта новая.
Что касается поминовения усопших спиртным: любая пьянка недопустима.
http://www.pravmir.ru/radonica/

пысы, Кьяра, почитали Хайяма? Правда - здорово? Или все же фольклорная версия кому-то ближе? :)))

Последнее редактирование:

k_ja_ra

Well-known member
Э... я прабачаюся, што зноў вяртаюся да ўжо абмеркаванай, як быццам, тэмы... Але я не з мэтай працягнуць абмеркаванне, а чыста з чарговай спробай, марнай што праўда хутчэй за ўсё, дастукацца такі ў зачыненыя дзверы...хоць бы і аднаго, асобна ўзятага чалавека...

Вось тут сфармулявана, мажліва, больш удала, чым у мяне вышэй атрымалася:

Аляксей Бука з Глыбоччыны быў сярод тых, хто бараніў нацыянальны сцяг.

«Наша Ніва»: Вы першы раз падтрымлівалі нашых спартсменаў з бел-чырвона-белымі сцягамі?

Аляксей Бука: Другі. Некалі ў Варшаве праходзіў бой паміж нашымі кікбаксёрамі і польскімі. Тады ніякіх канфліктаў ні з паліцыяй, ні з аховай не было. У Польшчы людзі ставяцца з павагай да бел-чырвона-белага сцяга. Ведаюць, што ў Беларусі ён пад забаронай. Пасля баёў размаўлялі са спартсменамі, трэнерамі, яны выказвалі нам падтрымку. Сёлета Анатоль Міхнавец з «Беларускай нацыянальнай памяці» прапанаваў ехаць на чэмпіянат у Швецыю.

«НН»: Шмат было беларусаў?

АБ: Чацвёра. Але сцягоў было вельмі шмат. «Пагоня» таксама была адна.

«НН»: У капейку абышлася такая паездка на першынство?

АБ: Білеты на два матчы каштавалі 30 даляраў. Самалёт таксама 30 даляраў. Начавалі ў знаёмых. Харчаванне было даволі дарагім. Але мы бралі ежу з сабой. Толькі некалькі разоў елі ў кавярнях. Яшчэ дарагімі былі квіткі на транспарт да арэны.

«НН»: Чаму вы ўздымаеце бел-чырвона-белыя сцягі?

АБ: Можа, нехта бачыць у гэтым палітычныя акцыі. Але я лічу гэта не палітычным сімвалам, а нацыянальным, гістарычным. Нельга са сцяга рабіць палітыку. Я прызнаю сёння чырвона-зялёны сцяг як дзяржаўны, але ў мяне няма гонару, калі падымаецца гэты сцяг. Таму і ўздымаю бел-чырвона-белы.

«НН»: Кіраўнік федэрацыі Яўген Ворсін казаў, што пад бел-чырвона-белым сцягам стаялі негры і арабы.

АБ: Так, я недзе чытаў, што гэта была праплачаная акцыя. Людзі проста не ў тэме. Гэта мясцовыя заўзятары сталі на нашу абарону. Ніхто нікому не плаціў, ніхто не атрымліваў гранты, мы прыехалі на першынство за свае сродкі.
адсюль: http://nn.by/?c=ar&i=109658

Можа і ў тых, каму бчб падабаецца болей, таксама няма гонару за чырв-зялёны? няма гонару за тую краіну і за тых, хто з гэтым, чырв-зялёным, асацыюецца?
Таму і кранае выгляд сапраўднага спрадвечнага нацыянальнага сцяга і сімвала, які лунаў на цантральных плошчах і будынках і чапляў недзе ўнутры?

Танюша_

всё чудесатее и чудесатее
есть отдельная тема, но лучше, на мой взгляд, тут. Рекомендую к прочтению книгу Хардена Блейна "Побег из лагеря смерти". О Человека родившимся в лагере в КНДР и сумевшего бежать.

Atex

Active member
Сегодня на работе получила письмо (рассылку) следующего сдержания:
"Души у нас не индивидуальные. Поэтому делать из них склад не надо" (с)
Заволновалась за здоровье написавшего это программиста. Оказалось речь идет о душевых кабинках.
:)
Второе предложение тоже было красивое:
"Вчера в душе столько навесили, что разместить свое уже было негде" (с)

Igra

БЫТИЕ
Так жалко стало этих людей:(Просто жесть:(
Свиней у населения забирают по всему Воложинскому району и в некоторых других районах Беларуси. Местные жители консультируются с юристами: как должна проходить процедура? Но правил никто не объясняет. Без официальных распоряжений, не представляясь, в сопровождении ГАИ какие-то люди ездят по деревням и изымают оставшихся свиней. Сопротивляющихся пугают милицией и ОМОНом. "Как в войну, просто беспредел", - возмущаются местные жители, но сделать ничего не могут.
Читать полностью: http://news.tut.by/society/356598.html

имя-как-имя

Well-known member
Igra, а с чего бы это вдруг именно в ситуации со свиньями внезапно стала соблюдаться законность?

Mahima

переименовалась:)
При каком тут ГАИ?
Очень вероятно, что это просто мошенники под шумок мясо бесплатное забирают.
Я из статьи не поняла - юристы, с которыми консультируются, что сказали..
А в общем, как везде - кто впрягается, на том и ездят.

Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.
Сверху