А ў тым, як яе пракаментавалі.)
k_ja_ra, на предыдущих страницах не так много комментов к ней, не?
А ў тым, як яе пракаментавалі.)
а я вас не папярэднія старонкі прасіла глянуцьна предыдущих страницах не так много комментов к ней, не?
Так,наверно,преподы не знают белорусского.Они могли бы это делать без специальных согласований,интересно?А вообще, историю РБ и бел.лит. нужно, конечно, на белорусском преподавать, как по мне.
а я вас не папядэднія старонкі прасіла глянуць , а папярэднія 5 постаў да таго вашага са спасылкай.
І такі трэці раз:А вот лично вы против преподавания истории РБ на белорусском или за?
Штосьці пытанняў, адказы на якія на паверхні, апошнім часам паболела.
І добра.глянула папярэднія 5 постов
Я думаю,Кьяра против)А вот лично вы против преподавания истории РБ на белорусском или за?
Скорее всего. Проблема решаема, в принципе. Не одномоментно, конечно, но вполне решаема - например, отдельный блок на курсах повышения квалификации - история РБ на белорусском. Лиха беда начало, как говоритсяТак,наверно,преподы не знают белорусского.Они могли бы это делать без специальных согласований,интересно?
з праграмамі, планамі, падручнікамі на рускай мове рабіць гэта, мякка кажучы, не вельмі зручна. Нават пры жаданні. Якога няма, само сабой, у большасці выпадкаў.Они могли бы это делать без специальных согласований,интересно?
Як ты здагадалася?Я думаю,Кьяра против)
А оно вам надо?І такі трэці раз:
Шоб да, дык не. (с)А оно вам надо?
Тады "пра што базар" (с) ?Шоб да, так не. (с) ))
Так ответ же на поверхностиЯк ты здагадалася? )))
А я ўпершыню пра такое чую.)О,я обожаю бранчи!
для начала, вероятно, можно попытаться уменьшить предвзятость. Тогда многое увидится в ином свете.І тым не менш, я б аддала перавагу, каб са мной ім, загадным ладам, не размаўлялі.
человек взрослый, сам решает такие вопросы. Главное, чтобы остальные ПДД, касаемые движения машины, соблюдала. Дабы другие под раздачу не попали.так что теперь не буду пристегиваться, а то мех попорчу.
Мажліва. У цябе гэта ўжо атрымліваецца?для начала, вероятно, можно попытаться уменьшить предвзятость. Тогда многое увидится в ином свете.
Диалоги. Наша ЛОЯЛЬНОСТЬ...
почти.Мажліва. У цябе гэта ўжо атрымліваецца?
Ну як няма - ёсць. Іншая справа, што не все імі карыстаюцца. Праграма і падручнік дакладна ёсць на беларускай мове. Дарэчы мой будзе пісаць ЦТ па гісторыі па-беларуску, бо ён можа нарабіць памылак у рускай версіі.з праграмамі, планамі, падручнікамі на рускай мове рабіць гэта, мякка кажучы, не вельмі зручна. Нават пры жаданні. Якога няма, само сабой, у большасці выпадкаў.