Ну дык трэба з гэтым штосьці рабіць?вы меня интригуете
Прыват?И мне порой не хватает)))
А вы потребуйте сатисфакцииЭто оскорбление, между прочим.
не будем, забывать, что...Фуу, как низко. Это оскорбление, между прочим.
О-о-о, пошли по накатанной - тролль, методичка, кремлеботы... Хоть бы чего поновей придумали, што ле - уж слишком заезженная пластинка-тотот ещё троль
Разумееце, проста бальшыня людзей - людзі нармальныя, і калі яны мясаеды, то і камунікуюць з мясаедамі, а не пруцца да веганаў, расказваючы, якое мяса выдатнае ва ўсіх адносінах, самае лепшае на свеце, і што без яго прападзёш... і што вашая гэтая гародніна - фігня фігнёй, а хто кажа іначай - неанацыст.полагаю, что выступить открыто на том форуме Барабулька не сможет,
Разумееце, проста бальшыня людзей - людзі нармальныя, і калі яны мясаеды, то і камунікуюць з мясаедамі, а не пруцца да веганаў, расказваючы, якое мяса выдатнае ва ўсіх адносінах, самае лепшае на свеце, і што без яго прападзёш... і што вашая гэтая гародніна - фігня фігнёй, а хто кажа іначай - неанацыст.
Іншымі словамі, Барабулька ў труне, мяркую, бачыла ваш расійскі форум. Ёй на беларускім камфортна. З людзьмі, якія яе разумеюць і збольшага падзяляюць яе каштоўнасці.
Згодная, безумоўна.) Я быццам бы нічога не раіла.) Чыста паздзіўлялася энны раз.уверена, человек сам в состоянии решить, на каком форуме ему варта камнікаваць, а на якім - не, без вашіх парадаў, сгодныя?
Эх... Ужо ж хаця б да 16 год былі дайшлі. ))))) І зноў дзіцячы садок. Вось жа.Детсад, младшая группа, чесслово.
Ну, суть-то одна - типа "Зоряна должна уйти", не?Я вам раіла зарэгістравацца з новым нікам.
Ніколі я не прапаноўвала вам форум пакінуць.
не.
Ну дык трэба з гэтым штосьці рабіць? )))[/quote
ответ уже давно слишком очевиден)))
Радзіць вам нічога не планую, хутчэй дзялюся ўласнымі думкамі і адчуваннямі.)
всегда ценю
п.с. МамВера, ценю тепло
А чего? "Гэтае злачынства" и вам вроде сейчас не чуждо?не.
Мне вельмі хацелася, каб вам не ўзгадвалі бясконца гэтага надзвычайнага злачынства пад назвай "скарга мадэратарам". )
Мне кажется,точнее так:Мне вельмі хацелася, каб вам не ўзгадвалі бясконца гэтага надзвычайнага злачынства пад назвай "скарга мадэратарам". )