Бравый Солдат Швейк
Active member
Ага, отметились и все... неразговорчивые какие-то :girl werewolf:
Екатерина Анатольевна написал(а):не поверю, чтобы журнальцам, да ещё и молодым мамочкам не очем было бы поговорить :biggrin:
pink_by написал(а):Ну падпрацоўваць для журналіста ў дэкрэце і з дзіцём і пры наяўнасці кампутара дома ніякіх праблемаў. Толькі выданні трэ знайсці, якім непатрэбныя рэпартажы. А патрэбныя матэрыялы тыпу адкуль узяўся аўтамабіль, ці як правільна дзіця саджаць на гаршок - асабістыя ўражанні + меркаванне знаёмага ўрача. Я вось з дзіцём з 6 месяцаў ездзіла рэдагаваць газету - дзіцё ў кенгуру і ок. Так што каму-каму, а журналістам падпрацаваць не праблема. Іншая справа, что багатымі на ганарах не будзеш, добра калі яны І-нэт да паездкі акупяць.
удается. я продолжаю редактировать журнал (основная работа до декрета), веду 3 колонки в газете и вычитываю контент сайта про похудениеfasolinka написал(а):мне, например, очень интересно было бы узнать у мамочек-журналистов, удается ли им в период беременности-декрета подрабатывать по своей специальности?...
я согласилась на понижение. правда, в связи с удаленностью с меня снялась обязанность вычитывать верстку.Veronika написал(а):только если с понижением...