да ладногаворка была аб тым,как мы шлі баставаць дзеля зьмен у медыцыне
Так что толерантность - наше все
Ой, а чего все перешли на родную мову?
Последнее редактирование:
да ладногаворка была аб тым,как мы шлі баставаць дзеля зьмен у медыцыне
Значная частка людзей з'едзе, не чакаючы кропкі, бо зараз міграцыйныя працэсы ідуць вельмі актыўна ў адрозненне ад 90-х.Але, каб людзi пайшлi на барыкады, пайшлi рызыкаваць жыццём цi грошамi, яны павiнны дайсцi да кропкi.
Гэта змоваОй, а чего все перешли на родную мову?
+1000я не бачу рэвалюцыы у Грэцыi, а рэвалюцыя на Украiне была нават не рэвалюцыей, а праплочанным супрацьстаяннем дзвух бакоу с песнямI i ежай. I скончылася гэтая "оэвалюцыя" хутка i так жа лёгка. У нас жа, зараз, яшчэ i крызiса няма. Рост цэн ёсць, але крызiсу няма. Магчыма, калi, як у Грэцii, у нас не будуць атрымлiваць зарплату - будзе дасягнута гэтпя кропка. А пакуль народу ёсць што губляць.
:clapping:Похоже, в "первые" никому особо не хочется, некоторые согласны подтянуться попозже, когда увидят, что "есть за кем", а большинство предпочтет просто переждать. И толку тогда вопрошать : "доколе?"
Так, але зараз значна вышэйшы адсотак тых, хто едзе працаваць за мяжу на нейкі час, не змяняяючы грамадзянства.мне здаецца, што i у 90-ых мiграцыя была высокай.
Кто не рискует, тот не пьет шампанского, как известноя бы не рискнула на форуме так открыто хлопать.
Отважный народ - невольные свидетели.я бы не рискнула на форуме так открыто хлопать.
Мы з дзецьмi, с пачатку верасня, пачалi гульню, "Хто знойдзе больш машын з беларускiмi нумарамi" Зараз каля нашага дома ад 4 да 7 машын. у траунi было толькi 3. З'явiлicя усюды, вадзiць пакуль што не умеюць, гэта бачна адразу, але ж усе больш i больш.едзе працаваць за мяжу на нейкі час, не змяняяючы грамадзянства.
Этот факт может свидетельствовать и о другом. Например о том, что ввиду кризиса у москвичей закончились деньги на покупку машин, а в РБ переизбыток автотранспортных средствМы з дзецьмi, с пачатку верасня, пачалi гульню, "Хто знойдзе больш машын з беларускiмi нумарамi" Зараз каля нашага дома ад 4 да 7 машын. у траунi было толькi 3. З'явiлicя усюды, вадзiць пакуль што не умеюць, гэта бачна адразу, але ж усе больш i больш.
Но то МВФ, что он понимает в белорусском экономическом чуде.Международный валютный фонд (МВФ) в очередной раз понизил прогноз по росту белорусской экономики на 2011 и 2012 годы на 0,5 и 0,2 процентных пункта соответственно до 5,0% и 1,2%, свидетельствуют данные обновленного ежегодного доклада фонда «Перспективы развития мировой экономики» (World Economic Outlook).
У нас наадварот - павялічылася колькасць машын з расейскімі нумараміпачалi гульню, "Хто знойдзе больш машын з беларускiмi нумарамi"
я ужо бачу...Катерина, ўжыванне тэрміна "палітыка" на форуме лічыцца палітычнай дыскусіяй са ўсімі вынікаючымі
у суботу-нядзелю каля рынка машын з расейскiмi нумарамi - больш, чым сваiх )У нас наадварот - павялічылася колькасць машын з расейскімі нумарамі