имя-как-имя
Well-known member
Sony, так она ж вроде как раз и расставила? Театралка на первом месте. Остальное по возможности.
Sony, так она ж вроде как раз и расставила? Театралка на первом месте. Остальное по возможности.
вось гэта, так. Акцёр і ёсць. З усімі атрыбутамі - сцэнічным танцам, акцёрскім майстэрствам, сцэнічнай мовай, вакалам, рэжысурай і г.д. Многія дзеці пасля каледжа паступалі ў Акадэмію мастацтваў ужо на класічнага акцёра (не лялечнага тэатра).актер театра кукол
у звычайнай школе матэматыку рабіць не трэба? Нашто вы шантажуеце і маніпулюеце дзіцяцем? Ну не зробіць разок урокаў - падумаеш, трагедыя...Всё, говорю, милочка, или из гимназии уходим в обычную школу или театралку бросаем.
Многие дети поступают на "классического актера" и просто после школы (и какого-нибудь театрального кружка-студии, в лучшем случае). Для поступления на "Актерское искусство" среднего специального актерского образования не требуется.Многія дзеці пасля каледжа паступалі ў Акадэмію мастацтваў ужо на класічнага акцёра (не лялечнага тэатра)
Спорить не буду, я там не работаюЗначна пазней за 2002 год гэты напрамак там быў. Я гэта ведаю дакладна.
у звычайнай школе матэматыку рабіць не трэба? Нашто вы шантажуеце і маніпулюеце дзіцяцем? Ну не зробіць разок урокаў - падумаеш, трагедыя...
Можа, яна і не стане акцёркай, але хай прынамсі пазаймаецца ад душы тым, што ёй падабаецца. Не цыгарэткі ж за вуглом паліць.
Дзіўныя людзі - гэтыя мамы, далібог. Не гарыць нічым дзіця - кепска... Гарыць - зноў кепска...
Sony, а што, супер нагрузкі там?
Sony, ну калі тэатральнай студыяй прыкрываецца невыкананне ўрокаў у іншыя дні - то зноў жа прычым тут гімназія? Тое ж і ў школе будзе, хіба не? Там можна?
Вучыць арганізоўвацца - адно хобі. А ставіць ультыматумы (а "ці-ці" - гэта ультыматум) - іншае.
Думаю, вы і сама гэта разумееце.)
А студыя - гэта ж выдатна.) Столькі карысных для жыцця навыкаў развівае.)
Не, ну правда, ей 11 летЭто попытка объяснить, что нужно или успевать всё, что наметила, или не браться чтоб никого не подводить и самой не позориться.
Sony, у гімназіі
Мы это исключили полностью. Действительно, невозможно усидеть на двух стульях.Плюс всякие дополнительные конкурсы, олимпиады, конференции.
Sony, а ўсе гэтыя дадатковыя конкурсы, канферэнцыі - гэта па жаданьні ці абавязковая гімназічная нагрузка? Я гэта да чаго - конкурсаў можа быць мільён, але не ва ўсіх жа ўдзельнічаць.
А што вам дасі статыстыка паступленьня? Толькі калі прыкладна ўявіць, які % навучэнцаў абірае вну, а які - сярэне-навучальныя установы.
Мы это исключили полностью. Действительно, невозможно усидеть на двух стульях.
Не спрэчкі дзеля. Каму трэба?Они-то по желанию, но участвовать надо
Не спрэчкі дзеля. Каму трэба?
Я разумею, калі падабаецца прадмет/настаўнік, лёгка ідзе, самому цікава.
Да, заканчиваем второй класс. Учительница очень увлеченная, поэтому олимпиады и научные работы в большом количестве. И участие детей очень приветствуется. Я сразу определилась, расставила приоритеты и поговорила с учительницей. Ребенок сам понял, что не успевает. Тем более, диплом 1 или 2 степени на республиканском конкурсе по музыке - это как олимпиада по математике.Ваш сын учится в гимназии?