Нелепости в нашей жизни. Архив

Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.

Igra

БЫТИЕ
Кьяра,исключительно по моим субъективным возможностям)))Я отлично осознаю,что из себя представляет наш мир и какое место в нем занимают животные и люди:)Я не буду стучать кулаком по столу из-за нахождения какого-нибудь кота или собаки только потому,что законодательно имею на это право,я буду решать исходя из здравого смысла и человечности,на мой взгляд:)Ситуации могут быть разными,но идти на принцип мне не кажется достойным поведением.Ну сколько я буду терпеть-не знаю,по обстоятельствам)))Этим летом у меня в спальне над кроватью 2 месяца жил паук)))Он мне не мешал,я его и не трогала)))Но комаров убивала-они меня кусали,а у меня аллергия на их укусы и вообще они первые начали)))
І чаму, калі хтосьці не падзяляе такога клопату пра лёс катоў, ён дэманструе ксенафобскія паводзіны, па-твойму?
Не потому,что не разделяет заботы(?) о котике-я не забочусь о нём,если бы заботилась,то узнала бы,где зал и побежала спасать)))а потому,что я из описанной ситуации сделала вывод о нетерпимости мамы,а не об опасности от кота.Мы вообще,рассуждая о рассказанной здесь ситуации,просто общаемся,даже фантазируем больше,обмениваемся какими-то мыслями,условно,точками зрения в общем-рассмотреть ситуацию объективно возможным не представляется,так что это скорее интерпретации на заданную тему,но и в этом случае каждый может увидеть что-то своё.Поэтому мне эти разборки на полном серьезе вообще непонятны и неинтересны.

k_ja_ra

Well-known member
даже фантазируем больше
тады ясна. ))))) Проста крыху бліжэй да зямлі, відаць, частцы ўдзельнікаў хацелася ў фантазіях быць. )

Котка магла элементарна спужаць маму ці дзіця (у сэнсе нечаканасці, не клыкамі, не :) ), раптам выскачыўшы з-за вугла. Мама абурылася: маўляў, стоп! а што котка ўвогуле тут робіць, і што за яна?
А яе і паслалі яшчэ ў адказ.
А далей так, прынцып пайшоў і змагарства.

А тут цэлая эпапея пра бедных жывёлаў і абарону іх правоў. І так, на поўным сур'ёзе. ) Ну і твая тэорыя сюды ж. Прыгожая. ))) Але ну ўжо занадта фантастычная. ІМХО.

Таксама дарэчы не прашу пагаджацца са мной. :)))))))

Igra

БЫТИЕ
Котка магла элементарна спужаць маму ці дзіця (у сэнсе нечаканасці, не клыкамі, не ), раптам выскачыўшы з-за вугла.
Нееет,кот сидел за креслом)))а ре испугался уже тогда,когда с подачи мамы тетеньки стали кота ловить,чтобы мамино возмущение удовлетворить:)
Проста крыху бліжэй да зямлі, відаць, частцы ўдзельнікаў хацелася ў фантазіях быць. )
О нет,не соглашусь,фантазии на тему поедания животных далеки от земли)))
Таксама дарэчы не прашу пагаджацца са мной. ))))
Ладно,уговорила,не буду соглашаться:biggrin:

k_ja_ra

Well-known member
исключительно по моим субъективным возможностям
Ага. Пра тое і гаворка. Высновы пра ксенафобію робяцца на падставе ўласных магчымасцяў у частцы паблажлівасці. Супадаюць - нармальненька. Не - усё, ксенафобія, прабач.))

Я вось трусаў (кроліков) не магу есці па вызначэнні. У сэнсе, каб не ведала, што яны - мо і ела б, я не дэгустатар, не гурман. ) Але калі ведаю, што ён - не дакрануся. Гэта дае мне права дыягназ "пачвара" тым, хто спакойна да гэтага мяса ставіцца, назначыць? Ці ладна не назначыць, але пафантазіраваць на гэтую тэму?

Нееет,кот сидел за креслом
Дый не істотна. Мама барацьбу супраць котак, як абсалютнага зла на зямлі, не вяла. Яна толькі папрасіла выконваць правілы, якія забараняюць знаходзіцца невядомым жывёлам у грамадскім памяшканні, для гэтага не прыстасаваным. Мае права.
Вось калі б яе колер сценаў не задаволіў, і яна патрабавала, каб іх перафарбавалі, бо шэры яе ў дыпрэсію заганяе - іншая рэч. :)))

фантазии на тему поедания животных далеки от земли
Ну, па-першае, гэтыя фантазіі не першыя ў тэме. ) А па-другое, мяса ядуць насамрэч. Так што і не фантазіі як бы.))) А катэгарычнае непрыманне котак - выключна домыслы, я ўжо пра "заўтра" не кажу. :)))))

Yvanka

Очень деятельная натура
Ладно вам про свиней, лошадей и их интеллект. Недавно была передача был про то, что вирусы есть высшая расса, обладающая офигительным интеллектом и разводящиие нас в качестве пропитания:) И не стыдно им... нас улыбающихся использовать в качестве субстрата))) Да и мы не лучше... замахиваемся на высшую арбидолом и чесноком :)

k_ja_ra

Well-known member
Пра недарэчнасці.
Куды ўжо большая...
Адказы дзяцей, якіх прывялі "туды - не ведаю куды, затым, не ведаю зачым" але галоўнае, каб прыгожа было - уражваюць...

Конченасць поўная. Хоць бы распавялі дзецям у двух словах, што да чаго... Капец проста...

Magda

Well-known member
Добавлю еще нелепость (ИМХО) про школу.
Задание по литературе 4 класс. Сделать 9 выводов из сказки Андерсена Ромашка.
http://www.merculov.narod.ru/perewod-dateien/perewod_andersen/perewod_andersen_zaworonok_romaska.txt
На мой взгляд, сказка довольно таки спорная, депрессивная прямо скажем, и выводы из нее спорные можно сделать, а уж как учительница будет оценивать сие творчество для меня сюрпризом будет.
Из моих вариантов выводов:
Все мы умрем, независимо от хорошести, а если нет разницы, зачем быть лучше?

Magda,смешно потому, что к этому возрасту историю чутка видомо знать уже пора
Этих детей еще по математике не спрашивали. Я так думаю, ..опа бы полная была. Ну и анекдот как правильно иран или ирак тоже уже про них

Жучиха

New member
Кьяра, мои бы дети тоже не сказали, почему ЭТО праздник. Потому что я не считаю, что это праздник. А ролик - наглядная иллюстрация того, почему не надо пускать детей в современные пионеры. Чтобы потом не краснеть за них.

Танюша_

всё чудесатее и чудесатее
с одной стороны, подобные опросы говорят о том, что уровень образования у нас снижается. И дело не в этом конкретном опросе. Были уже и про то, кто такой Гагарин, И Наполеон, и Гитлер...
С другой стороны, я, в силу опыта работы, прекрасно знаю, как меняются люди, когда к ним пристают с внезапным вопросом, а особенно с камерой. Поэтому, не всё так однозначно

k_ja_ra

Well-known member
Жучиха, мне таксама сітуацыя бачыцца шырэйшай за няведанне гісторыі дзецьмі.
Па мне, дарослыя, якія як апошнія дурні стаяць, задраўшы руку ўверх, салютуючы Бог ведае чаму і каму, але не ўдасужыліся пры гэтым растлумачыць дзецям, куды і навошта іх цягнуць у дождж, не тое, што не маюць права займацца з моладдзю, а нават блізка да яе падыходзіць.

А дзеці сімпотныя, дарэчы. І не выключаю, што цалкам сабе грабуцца ў мат-цы. У межах школьнай праграмы. :)

НН за ролік удзячная. Была чарговая нагода пакамунікаваць з уласнымі дзецьмі на тэму Леніна, рэвалюцыі, гісторыі, святаў і дзіцячых грамадскіх арганізацый. Старэйшая пасмяялася ў адказ на інфармацыю пра тое, што праз год (ці два?) яе ў такія піянеры паклічуць. І дзякуй Богу.

Magda

Well-known member
І не выключаю, што цалкам сабе грабуцца ў мат-цы.
С чего бы это?
Ты считаешь, что математику преподают хорошие учителя, а историю плохие?
http://news.tut.by/society/319328.html

Была чарговая нагода пакамунікаваць з уласнымі дзецьмі на тэму
Я отправила папу просвещать ребенка.

k_ja_ra

Well-known member
Ты считаешь, что математику преподают хорошие учителя, а историю плохие?
Дык гэта...там жа дзеці сказалі: "у наступным годзе прыходзьце з пытаннямі. Гэта ў 10-м класе праходзяць".
Усё ў межах праграмы, атрымліваецца. :))

І па мне задача бацькоў і выхавацеляў, якія на "мітынг" дзяцей вядуць, "з нагоды чаго банкет" распавесці.

А так - рэвалюцыя, адказалі ж. Не? :))))))

http://news.tut.by/society/319328.html
Ролік не магу сча прагледзець. Але мяркуючы па каментах тое ж, што з піянерамі? Сур'ёзна? Будучыя журналісты? Не можа быць....

Последнее редактирование:
Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.
Сверху