Нелепости в нашей жизни. Архив

Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.

juniko

self-made woman
Развития техники идет такими темпами, что разделение на профессиональных фотографов и не любителей идет не потому, какого размера у человека объектив, а как он умеет им пользоваться.

Кого-то из чинуш очень обижает все, что длиннее 5 см, видимо пользоваться не умеют :)

Лапа

Well-known member
Длина объектива давно имеет значение. Года 4 назад еще мы пошли на 9 мая с дочкой и подругой дарить цветы ветеранам, а потом в парк Горького. Так на входе тоже доколупались до моего фотоаппарата. А у него еще матрица разбитая была. Меня попросили сделать фото и показать таким образом, что это фотик. Я сделала и говорю, смотреть нужно вот в это маленькое окошко, т.к. разбита матрица. После этого на меня очень странно посмотрели, чуть не пнули и сказали валить на праздник быстро

k_ja_ra

Well-known member
Я, дарэчы, учора зайшла ў "кантору", над вокнамі і шыльдай якой віселі тыя сцягі. Там акурат пара ахоўнікаў у міліцыянцкай форме на ўваходзе стаялі. Сказала, паглядзіце, як дзяржаўныя сцягі ў вас вісяць, хто там у вас адказны - перавесьце, не смяшыце людзей.
Выйшлі на вуліцу за мной, рты разявілі: а...о...дакладна....
Сёння іду - сцягі як віселі, так і вісяць.
Недарэчнасць і ёсць...

subaru

Active member
k_ja_ra, звычайна ў такіх выпадках хутка дапамагае пагроза паскардзіцца вышэй пісьмова:)))

Infinity

Moderator
Команда форума
Админ
Orion, оптический прицел нааамнооооого меньше объектива камеры :) и при желании взрывчатку можно и в карманы напихать, в сумку, фотик тут при чем? Тем более досмотр и того и другого

k_ja_ra

Well-known member
Да ну,пофиг просто всем.
дык і вешалі б проста аднакаляровыя сцяжкі. І прыгожа, і ганьбіцца не трэба...
Дык не, трэба абвешаць усё дзяржаўнымі пры тым, што народ нават не ведае, як яны выглядаюць і як іх вешаць трэба.
Іх, так павешаных, не адзін і не два па горадзе, да слова.
Не разумею я такога ўсё ж...

Orion

Созвездие
Orion, оптический прицел нааамнооооого меньше объектива камеры
меньше 5см? ты че-то путаешь.. кроме того прицел не в фотик надо спрятать, а под фотик замаскировать, соответственно размеры должны быть сопоставимы..

и при желании взрывчатку можно и в карманы напихать, в сумку, фотик тут при чем?
вот именно, карманы и сумку осматривают.. а фотики никто не разбирает..

Катя_Катина

Well-known member
я сняла объектив. показала, что нету там ни взрывчатки, ни пистолета. пофиг. не пустили все равно.

Igra

БЫТИЕ
дык і вешалі б проста аднакаляровыя сцяжкі. І прыгожа, і ганьбіцца не трэба...
Так никто и не ганьбицца) Это ж ты запариваешься,а не они) Они формально к вопросу подошли-повесили и до свидания.Ну,если кто-нибудь напишет письмо в вышестоящую организацию,то перевесят,вестимо;)

k_ja_ra

Well-known member
Это ж ты запариваешься,а не они
Такі так. Падобна, што толькі мне бачыцца няправільным вешаць дзяржаўны сцяг дагары нагамі.
Я і падумваю напісаць штосьці на тэму: "калі вы ідыёты і паслядоўнасць колераў запомніць не можаце, то і вешайце сцяжкі аднакаляровыя. Усё лепей, чым бязглуздзіцу чыніць." Толькі да галавы не вазьму, куды? Хто ў нас там аздабленнем горада займаецца? Адміністрацыя? Раёна, горада? Сама, ці ўласнікаў памяшканняў абавязвае?
Машыны, якія сцягі развешваюць, і сам працэс я на свае вочы бачыла, і не раз. У цэнтры, дарэчы, ужо збольшага паздымалі ўсё. Але куды пісаць, ніпайму...

k_ja_ra

Well-known member
имя-как-имя, :) я таксама пра відавочны плюс бчб падумала.))) Але пісаць пра гэта бессэнсоўна, сама разумееш.) Абмяжуюся аднакаляровымі.)

Igra, а і праўда, пазваню.)

Infinity

Moderator
Команда форума
Админ
k_ja_ra, отдел или управление идеологии администрации района

k_ja_ra

Well-known member
Infinity, ай, накатала электронны зварот ужо ў Адміністрацыю адпаведнага раёна.
Ну іх...тэлефоны не адказваюць, няма мне часу сядзець датэлефаноўвацца.
Дый размовы - пустое. Хай зараз пасядзяць, падумаюць, што мне адказаць і на што спаслацца. :)))

Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.
Сверху