пипец все глубжеа там 4 или 5 (точно не помню) кнопок.А нам на 7-й этаж.
Пойдзем далей? Калі ласка:пипец все глубже я читаю это все и тихо отъезжаю
Ну воот, а мог бы быть гипотетический шанс увидеть совещание у П. относительно того, что "я вам выделил до фига денег, а вы..." а они ему: "ну мы же из 7 млрд. только 4,9 потратили..."по поводу невыделения средств школам-новостройкам один родитель предложил написать письмо....президенту.
Ну, дык у нас, як быццам, і не хавае ніхто, што асноўная роля школы - ідэялагічна правільнага грамадзяніна выхаваць. Веды і іншыя трубы, прабач, рэч 15-я...Вопросы были удивительные - о знании идеологии нашего государства
Ой, мяне гэтая аб'ява, амаль у ступар увяла, але не тое каб здзівіла...Дыскусію выклікала канкрэтную паміж калегамі...І ,ведаеце, ёсць людзі ўпэўненыя , што ініцыятываа добрая...Але ж пры нашым падыходзе нічога добрага з гэтана не можа атрымацца, проста ўсіх і скіноў, і эма, і рэпераў- на ўлік ў ІПСН( інспекцыю па справах непаўналетніх)...Настаўнікам загадалі праінфармаваць пра ўсіх дзяцей «агрэсіўнай накіраванасці».
Новая ініцыятыва наваполацкіх праваахоўнікаў нібы вяртае ў пачатак 1980-х, калі прычоскі былі пад лінеечку, а выказванне прыналежнасці да той ці іншай субкультуры — ледзь не злачынствам.
Праслязілася літаральна...БелТА
М-да... Яны скан дакумента бачылі, каб меркаванне выказваць? Афігеваю ад нашага насельніцтва....)))ёсць людзі ўпэўненыя , што ініцыятываа добрая
А у нас так всегда получается. Увы.хотели как лучше, а получилось как всегда
Ох і цёмная гісторыя...)))Про Новополоцк. Дополнение
кстати, да. Удостоился всяческих похвал в свое время. А аналогу советскому у нас целую Линию выстроили.Таварыш 18 - дык гэта ж, баюся памыліцца, амаль кумір пэўных асоб.
Н-да, похоже ( в свете последних указов и вытуплений некоторых лиц) остаться белорусом скоро можно будет только за границей данного государства...Ну что, историю будем переписывать? И зачем нам те Огинские?
а, главное, аргументы. Ментальность чуждая. Пипец. А не чуждая - это какая? Правильные и неправильные качества народа...бред... Но вполне в логике последних месяцев-лет.Ну что, историю будем переписывать? И зачем нам те Огинские?
М-да... Таварыш "жжёт". Мозг там нават у выглядзе пункціру адсутнічае. Такіх пад суд трэба, не тое, што з пасады "з занясеннем у асабістую справу" зняць. Маразматыкі хрэнавы. На чале з самым галоўным.)))http://news.tut.by/society/279159.html
Ну что, историю будем переписывать?
Ильгрия, па шчырасці, шкада, што проста больш-менш разумны і занадта, дарэчы, дэлікатны ў такой сітуацыі, адказ чалавека , які элементарна сябруе з галавой, выклікае ў нас шчыры і ні з чым не параўнальны гонар. Так у хуткім часе, за тое, што Беларусь Беларуссю назвалі, будзем у пояс ад удзячнасці кланяцца...)))Вот, прям, горжусь этим человеком!