Нелепости в нашей жизни. Архив

Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.

Coraline

Jones
OksaFoksa, Мне кажется, это еще и лицемерие - т.е., в душе люди завидуют, что человек ведет себя так, как они не могут себе позволить (в силу предрассудков, или "а что скажут соседи", и т.п.), поэтому набрасываются на него с удвоенной силой. Чтобы не было перед глазами примера того, КАК можно было бы выглядеть (разговаривать, вести себя), если бы хватило смелости и ума самому себе.

Если кто смотрел фильм: "Вонг Фу, с благодарностью за все", поймут :)

Вишенка

волшебница
единственный повод, почему мою маму и её подружку в девичестве чуть ли не прошм.довками считали в том городе, откуда они родом- так это то, что они носили роскошные клетчатые юбки до пят... поди пойми... всякий инакомыслящий- дурак....
Мою маму так когда-то хотели из института исключить - за юбку ниже колена, когда все ходили в мини. Тлетворное влияние Запада потому что!
Вот такая вот нелепость из прошлого

k_ja_ra

Well-known member
і я не супраць. Мне галоўнае з дзецьмі толькі пытаньне вырашыць.
:) Я ж нікога не агітую.
Па мне, у каго ёсць жаданне - зайшоў і напісаў у адпаведнай тэмцы - так і так, была б не супраць з народам сустрэцца.

А я кавярню замоўлю. Без праблем увогуле.)

OksaFoksa

В родных бетонах)
из института исключить - за юбку ниже колена, когда все ходили в мини. Тлетворное влияние Запада потому что!
:rofl:
Вишенка, т.е. это был не разовый случай, а тенденция? Даешь пусть толстоногое, но одинаковое, идеологически выверенное мини? Нет слов.

Coraline, не смотрела, но наверстаю.

Вишенка

волшебница
OksaFoksa, да-да, причем, не за спиной шушукались, а вполне официально разбирали на каком-то там своем собрании, можно ли человеку в такой юбке позволить стать педагогом и доверить воспитание советских детей! :crazy:

Goldenflow

Well-known member
OksaFoksa, да-да, причем, не за спиной шушукались, а вполне официально разбирали на каком-то там своем собрании, можно ли человеку в такой юбке позволить стать педагогом и доверить воспитание советских детей! :crazy:

Это только на первый взгляд речь о юбке. А на самом деле- борьба с инакомыслием.

OksaFoksa

В родных бетонах)
Кьяра, одно ж другому не мешает :)Мне и Питер с Прагой нравятся до дрожи, и по Ружанам да Коссово я с удовольствием и неоднократно ползала...

katia-ka

Kitoks Pasaulis
Кьяра, можна любіць сваё і цалкам сабе натуральна захапляцца Прагай і Піцерам. У гэтым няма ніякай супярэчнасьці.
а што да Гервятаў... Вось даўно у мяне мара туды зь дзецьмі з'ездзіць. Але туды -калі без машыны - толькі на трох перакладных і пасьля аўтаспынам. Шчыра кажучы, да Прагі прасьцей дабрацца бывае.

Вишенка

волшебница
katia-ka, ну, мы самі былі ў Смаргоні і лічылі, што можна, а знаёмага майго там спаймалі і сказалі, што нельга :)

essay

New member
katia-ka, ну, мы самі былі ў Смаргоні і лічылі, што можна, а знаёмага майго там спаймалі і сказалі, што нельга :)
можно. мы были в этом году.
DSC03017.JPG

katia-ka

Kitoks Pasaulis
Яшчэ нешта падумалася пра той артыкул.
Я не люблю Саладуху. І Дарафееву, і яшчэ вялікі шэраг беларускіх выступоўцаў, якія складаюць 75% радыёратацыі. Не люблю і ўсе. Хай яны будуць трыжды беларускія. Але аж да дрыжыкаў люблю літоўца Мамантаваса. Гэта не распуста, гэта розьніца ў густах.(с)
Так жа і з гарадамі, архітэктурнымі будынкамі.
Дарэчы, я не люблю Мінск. Стаўлюся роўна, але не люблю. Я люблю Шклоў. Таксама да дрыжыкаў. Бо гэта мая малая радзіма.
Люблю Вільню. І няўтульна адчуваю сабе ў Варшаве.
І да, маё сэрца білася мацней у касьцёле св.Вітаўта ў Каўнасе. Ад таго, што гэта -частка маёй гісторыі і мяне. А ў кафедральным касьцёле Вільні мне хацелася плакаць ад нейкіх вывыказальных пачуцьцяў. І пры ўсім гэтым я проста неверагодна захапляюся Стакгольмам. Хачу туды ізноў... Як і ў Парыж, на той драўляны мост паміж кварталам Сэн-Жэрмен і Луўрам...

Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.
Сверху