alechik_21
Well-known member
нИИИ павезло))))год скидывалась на подарки, и тут ее сокращают за неделю до дня рождения.
но она должна сказать-я всем скидывалась, не уйду пока мне не скинутся)))
нИИИ павезло))))год скидывалась на подарки, и тут ее сокращают за неделю до дня рождения.
я б не дарыла. дарыць ад сябе 5 руб - неяк смешна. А бегаць у пошуках падарунка кожнаму з 16 супрацоўнікаў я дакладна не буду.большая часть не будет дарить никакие подарки вообще
но она должна сказать-я всем скидывалась, не уйду пока мне не скинутся)))
Это понятно))) Но если так каждый месяц на ДР можно 590 USD получить...Никогда не слышала о таких подарках на работе даже на юбилеи.ага...если в месяце 5 ДР, то можно уже и не дожить до своего ДР)))
никак. Наши принципы позволяют не возвращать увольняющемуся сдаваемое им на протяжение года.А калі скідваецца, як там пытанне са звальненнем перад ДН вырашаецца?
Так и в нашем, только без денег, которые зачем-то надо год крутить между собой.Мне падабаецца традыцыя сумесных віншаванняў. Дакладна ў нашым калектыве гэта працуе
а хто ў вас гэтым займаецца? Мы ж разумеем, што гэта агромны кавалак працы? У нас з уласнай працай народ ледзь спраўляецца, з выхадамі ў выходныя часам. Не ведаю, як бы хтосьці яшчэ закупкай і выдумкай падарункаў займаўся. Нам 8 сакавіка і 23 лютага ў гэтым сэнсе з галавой хапае.Но это не деньги.
У нас также, оглянулась на свой коллектив и подумала как же мне с ними повезло, чесслово.І пытання я буду здаваць столькі, а я столькі, а я ўвогуле не хачу - ні разу не ўставала.
дык і выдатна, калі ў вас так прынята. У нас вось з грашовымі падарункамі.Так и в нашем, только без денег, которые виртуальные подарки.
Именинник приносит торты, его поздравляют.
не зразумела.Но вообще нам повезло - у нас есть человек, который любит покупать и подбирать подарки.
А на ДР мы дарим деньги.
на увольнение подарок, на ДР - деньги. Я так и писала выше.не зразумела.
Дык падарункі ці грошы?
кашмар. ) Значыць, і ў вас колаварот грошай у прыродзе?на ДР - деньги.
Мне падабаецца традыцыя сумесных віншаванняў. Дакладна ў нашым калектыве гэта працуе. Гэта не Бог ведае, якія святы. Але заўжды агульная сустрэча хаця б на 20 хвілін, прыемныя словы для іменініка і салодкія прысмакі для калектыву.) .