Уж не знаю сколько нас таких - двое трое судя по этому форуму, но видимо на нас весь мир держится и земля крутится...восприму это за шутку потому что не страдаю манией величия
па-мойму, увогуле вы адна, але пра трымаецца свет таксама падумала. )
І фіг з ім, з дэкрэтам, вось Glory б пераканаць - і ўсе праблемы вырашацца.))) Прынамсі з гаворкі месцамі менавіта такое ўражанне складаецца.)
k_ja_ra,
http://semeistvo.by/forum/showthread...96#post9798696
не цитируется у меня из закрытой темы вот на этой странице начиная с вопроса Катерины ответы на вопрос буду ли я работать бесплатно, за меньшие деньги и т.д. и т.п.
дзякуй. Сапраўды, абмяркоўвалася ўжо штосьці падобнае, і нават я гэта крыху праглядвала. Але, выходзіць, пытанні ў мяне засталіся ўсё ж.) Таму я ўдакланю, калі можна.
Вы пішаце, што будзеце працаваць на сваёй цяперашняй працы толькі пры пэўнай планцы заробку. А калі бясплатна - то пойдзеце ў іншае месца, дзе вы патрэбней. Я не вельмі разумею, гэта значыць, што ваша цяперашняя праца недастаткова патрэбная? Ці гэта значыць, што яна вам недастаткова падабаецца, што вы нязгодная працаваць там бясплатна? І калі ёсць болей патрэбныя і болей прыемныя вам працы, чаму вы на сваім цяперашнім месцы ўсё ж? Вы ж на іншых, як я зразумела, і не працавалі. Чаму лічыце, што там вам будзе лепей і карысней для грамадства?
І адкуль вы ведаеце, што карысней для грамадства? Хіба вы можаце гэта ведаць? Гэтая гаворка дэманструе якраз адваротнае.) Вы вітаеце тое, што абсалютная большасць не толькі не ўхваляе, а нават лічыць глупствам і злачынствам.
На мой погляд, вы (я, кожны з нас) можаце ведаць, толькі што лепей і карысней для вас, ну максімум, вашай сям'і. Хіба не?