Если мы о культуре говорим,то было бы правильней в личку написать...
Часткова згодная.)
Але асабіста я прыват успрымаю, як менавіта прыват, сорі за тафталогію. ) То бок - асабістую прастору чалавека. Куды "стукацца" да чужога, незнаёмага чалавека можна толькі ў крытычных/важных выпадках. Ці ў выпадках, калі ты з ім пра гэта дамовіўся.) Маўляў, ты мне пішы, калі што, толькі рады буду.
Іншая рэч, што форма выпраўленняў "у эфіры" бывае рознай.
Часта пра арфаргафію ўзгадваюць, калі чалавека паддзець хочацца, ці аргументы скончыліся.)
Падобнае - непрымальна.
А карэктная заўвага - чаму б і не?
Так, гардынька церпіць крыху.) Па сабе ведаю.) Але я гэта нават карысным лічу.) Прынамсі для сябе. Потым лягчэй і па працы, і па жыцці ўласныя хібы пераносіць. Бо няма тых, хто не памыляецца ўвогуле, так жа?
Ну гэта не лічачы непасрэднай карысці ад выпраўленняў - пісьменнасці, само сабою.
Есть люди- профессора физики и математики (знаю лично)которые пишут с ужасающими ошибками, но при этом они почти гениальны в своих областях знаний.
Ну слухайце... на дамскіх форумах, па-мойму, такія не пішуць.)))) Не?
п.с.: ну і месцамі, паўтаруся, ёсць проста сістэмныя ўжо памылкі, які прымаюць амаль агульны х-р. І ў тым ліку з прычыны таго, што так піша кожны першы, і ніхто не выпраўляе.)
Тут усім у прыват не напішашся.)
А ў тэму "Грамотность", дзе падобнае можна б было агучыць, у нас добра, калі кожны 50-ы з форума заходзіць.) І якраз часцей тыя, каму яна не такая і актуальная.