Вот на парочке загадочно сформулированных задач и заметили , что в 1-м варианте была более просто поставлена задача.Я, калі праглядваем з малой тыя-сія работы (мы, калі ёсць час і настрой, пачынаючы з канца работы гартаем), прагаворваем з ёй па чарзе то адзін варыянт, то другі. Калі раптам штосьці выклікае замінкі, то глядзім гэтае заданне ў абодвух варыянтах.
В работах 14 и 51 тоже неравное количество величин (может еще и в других работах), главное, чтобы можно было составить 4 неравенства, не меньше.я ж паясніла: па аналогіі з другім варыянтам. Там толькі дзве лініі велічынь (даўжыня: мм, см; і маса: кг, т) і адпаведна толькі 6 велічынь. А ў першым варыянце - тры лініі велічынь (даўжыня, час і маса) і 8 велічынь. Паводле маіх назіранняў, так не бывае.) Заданні ідэнтычныя ў двух варыянтах заўжды, гэта значыць, што колькасць прыкладаў, нероўнасцяў, велічынь і г.д. у абодвух варыянтах супадае. Гэта і дало мне падставу выказаць версію, агучаную вышэй.
Але я магу і памыляцца. Гэта ж толькі версія.
Долго писать), просто копи-паст сделали.Mara, Так в ответе раз уж написали 8 могли бы все варианты возможные написать, с часами конечно тоже перемудрили.
Это точно. Но в 1-м варианте они обозначили все-таки что хотят , а тут догадайся сам как хочешь. И вот это выражение тоже - один вариант все четко и понятно, второй ну вот совсем не идентичный.Коснаязыкасць складальнікаў задач і няўменне зразумела і ясна фармуляваць умовы і пытанні задачы проста ўражвае, калі шчыра.
нашы называюць гэта задачы з хвосцікам.)В 145 работе четвертые задачи заставляют задуматься, если раньше подобные не решали.
Да), как по волшебству.Mara, кабінет з лёгкасцю ператвараецца ў калідор?
мы еще сдавали по направлению педиатра ОАК, ОАМ и окулиста проходили (у нас есть вопросы по зрению)Напомните, что нужно для справки в гимназию. Стоматолога прошли, рост вес,.записалась к педиатру за справкой, мот еще что надо?
СпасибоУтром возим до гимназии
для 10-летки - стоматолог и окулист, прививки из карточки, анализы - наша врач сказала, что подойдут 6-месячной давности, если деть не болел и не сдавал.Напомните, что нужно для справки в гимназию. Стоматолога прошли, рост вес,.записалась к педиатру за справкой, мот еще что надо?