Откуда мы это понимаем? Я ничего такого не знаю. Я знаю, что меняют хорошие девочки место жительства и меняют гимназии.
ну, я гэта ведаю таму, што ў нас у класах вольных месцаў няма. Адпаведна, дадатковыя людзі з'яўляюцца там не на законных падставах. Ці скажам так..на ўмоўна законных.

Пераезд на новае месца жыхарства - твае ўласныя цяжкасці. І думаю, ты гэта выдатна ведаеш. Гімназія - не школа па прапісцы, дзе ты можаш, адчыніўшы дзверы з нагі, патрабаваць сабе месца. Месца ў гімназіі ты будзеш у лепшым выпадку прасіць. У горшым - прапаноўваць штосьці ўзамен, штосьці

калі "сябе" табе не падабаецца.

) У мяне карона падае гэтым займацца.) Мне афіцыйна, па балах /талонах/запісу прасцей.

Чым пра добрую дзяўчынку, якая пераехала і якую трэба б у добрую гімназію ўзяць, расказваць.
И именно родители проваливших (ну ладно, помягче - недобравших ) поступление в 5 класс ходят по гимназиям с меньшим баллом и упрашивают взять дитятко
ключавое слова - упрошваюць. І менавіта гэтым трэба будзе займацца пры пераводзе з гімназію ў гімназію. Усе дарослыя людзі... дзіўна, што я табе гэта расказваю.
Я дапускаю, што абышліся лёгкай крывёю.) І "сябе" прапаноўваць не давялося.) Хаця ні ты, ні я са свечкай не стаялі. ) А хто табе праўду скажа, як гэтае "без праблем" здарылася?

Калі ў поўны клас раптам новы дзець прыбыў?

Ці не ў поўны, і месца было? А што тады не заявілі гэтае месца для дадатковага набора?