У Вішанькі.было 15 з 15 у гагосці
Карлсан - гэта пяць. Зайшло цалкам на "ўра". Мо таму яшчэ, што раней, пару год таму, па-расейску чыталі, а Яна (старэйшая) яшчэ і сама яго чытала ( па-расейску, вядома). Таму змест быў знакомы, адпаведна і чыталася і ўспрымалася лёгка. (Прынцып "знаёмага", ІМХО, нават і з дарослымі працуе, тое, што вядома, зразумела, успрымаецца значна лягчэйЗараз пачалі Карлсана чытаць
Ёсць такое. Прычым не толькі дзеці цяжка ўяўляюць, а яшчэ і дарослыя.Я на той час i уявiць сабе не магла, як дзецi адной сям`i могуць вучыцца у розных школах
У Вішанькі, відаць, выдатная інтуіцыяУ Вішанькі.
Мы па-расейску чыталі толькі працяг, 2 частку. Праўда, для мяне Карлсан - нейкі вельмі сумніўны геройКарлсан - гэта пяць. Зайшло цалкам на "ўра".
Да Дзеда Мароза? Нешта мне да яго зусім не хочацца ехать, вось нейкі такі суб'ектыўны негатыў... А што за ўражанні?А, з'ездзілі ж мы сёння ў Пушчу... Нешта складаныя ўражанні.
У мяне таксама...Ды и водгукі тых, хто быў, неяк не спрыяюць заахвочванню.Да Дзеда Мароза? Нешта мне да яго зусім не хочацца ехать, вось нейкі такі суб'ектыўны негатыў...
Нам, безумоўна, вельмі не пашанцавала з надвор'ем....А што за ўражанні?
Ну слава Божачку.... (дарэчы, а так па-беларуску, відаць не кажуць, не?Ды и водгукі тых, хто быў, неяк не спрыяюць заахвочванню
"дзякуй Богу" кажуцьНу слава Божачку.... (дарэчы, а так па-беларуску, відаць не кажуць, не?
Нешта мне да яго зусім не хочацца ехать
У Вішанькі, відаць, выдатная інтуіцыя
А, ну так, туплю..."дзякуй Богу" кажуць
Во, праўда.Хвалілі толькі персанажа другога плану- ці то Мяцеліцу, ці то Зіму, бо яна і выглядала натуральна і паводзіла сябе адпаведна
А летам дзецям трэба тлумачыць, што за дзед у саламяным капелюшы да іх выйшаў...Дзед Мароз? Улетку? Ён не на Поўначы? і г.д. Можа гэта асабіста мой пункцік,але не хацелася б сеяць сумненне і парушаць зімовую казку...Хай ў зіме застаеццаЛетом, ён меў час спытаць хто адкуль, паспрабаваць паразмоўляць з гасцямі на іх роднай мове і г.д
Ага. І мульцік: "дзед мароз і лета".Улетку? Ён не на Поўначы?
Ага, там ён ў шубе і яму спякотна....А ў Пушчы,казалі, ў вышытай сарочцы....барада на бок...Ай, не слухайце мяне, я сёння нешта занадта да ўсяго чапляюся:girl_werewolf:"дзед мароз і лета".
Янка мая сама дайшла.Напрыклад тое, чаму так шмат ДМ ды ў розных вопратках.