я таксама сёння забрала. мы iдзем з вамiквіткі забрала.
я таксама сёння забрала. мы iдзем з вамiквіткі забрала.
Дамовіліся.
Дзяўчаты, хачу запытацца - як адносяцца вашы дамашнія на прапанову паразмаўляць хаця б адзін вечар па-беларуску? Мае ні муж, ні сын, ніяк не падтрымліваюць мяне ў гэтым. Муж не бачыць у гэтым сэнс, і я яго разумею, ен жа не павінен "з-пад палкі", а вось сын - няўжо яму не цікава? Тым больш, мы года тры таму пачалі з ім знаеміцца з іншымі мовамі, акрамя той, на якой гаворым. Вядома, беларуская стаіць для яго на тым жа месцы, як і ангельская. Але на ангельскай ен просіць паразмаўляць часам.
Nulka,)) Ты маеш на ўвазе хроснага тату Ілюшу? Гэта школьны сябар майго мужа, Зміцер Бартосік. Дарэчы, у яго чацвёра дзяцей
.
Беларускія кнігі можна паглядзець у кнігарні ў Галерэі У. Да таго ж там бар Малако, дзе на беларускамоўных не будуць глядзець коса))
Павер, у цябе ўсё наперадзе!Ні разу не бачыла месца дзе на беларускамоўных коса глядзяць
buki,
вiтаем! Малайцы вы.
Я так разумею, Яраслаў з садочку быу знаёмы з моваю? Цi з татаю толькi гутарыў на ёй?
buki, прывітанне!Вельмі рада!
Павер, у цябе ўсё наперадзе!)) Але пазітыву ўсё адно болей, гэта дакладна!
![]()
І ўсім для пазітыву ,хто яшчэ ня бачыў гэта http://city.generation.by- націскайце на ўсё!Але пазітыву ўсё адно болей,
Такі пакаланне Z існуе!!!прыйшоу момант школу выбіраць, то ен адназначна беларускую выбрау
Так і мусіць быць!нідзе не заўважала праблемы. Наадварот - цікава слухаць і за людзей прама гонар бярэ
націскайце на ўсё!
Вішанька,А мне як раз не хапае
Чым дзіця займаецца? Распаведзяце?рэпетыцыі ў дачкі
У касах на Пушкінскай і на Кастрычніцкай (тут мы забралі апошніяДзяўчаты, у каго ёсць жаданне далучыцца да сумеснага пахода з бацькамі і дзеткамі з дзеткі.орг у ТЮГ на "Казку чароўнага лесу" 28.01 а 14.00, можна проста набыць квіткі ў касах. Паводле словаў арганізатараў яны яшчэ ёсць.
+1 Але некаторые мовазнаўцы лічаць, што такога слова наогул нямаИльгрия, разам насамрэч!
http://arche.bymedia.net/2007-04/sauka704.htmНяма ні ў БРС-3, ні ў Міністэрскім праекце такіх агульнаўжывальных слоў, як: адмысловец, вернік, выступоўца, вядоўца, галадоўнік, заўзятар, запрашальнік, кіроўца, ліставацца, месціч, насамрэч, незалежніцтва, пахаджанін, пражыткавы (мінімум), прымач, спадар, спадарыня, травень, хмарачос, хохлік, хоць яны ўжо актыўна ўжываюцца і ў дзяржаўных СМІ, і ў кнігах дзяржаўных ведавецтваў