Чудо, а не темка
аааа..Я имела ввиду свои советы,которые я написала,должны адресоваться мне самой
Такой вот психоанализ доморощенный))
Да,дела!и тоже ушла?)
Значыцца не ўгадала.))) Значыць, гэта выключна маё ІМХО.)значицца Кьяра не угадала тогда
Па мне - так. ) Толькі я можа не літаральна пра кожнае слова там, а пасыл. Асноўнае ў якімэти советы предназначены для меня самой?
і я б дадала: востра, асабіста, і з пастаянным падтэкстам...)))не стОило бы так серьезно воспринимать
Можа і так. Але што праўда, фоткі ў цябе сапраўды файныя атрымліваюцца. Я ведаю.С хорошим фотиком любой мастером будет, тока включай и нажимай
Па мне - так. )
спасибо,учту)))і я б дадала: востра, асабіста, і з пастаянным падтэкстам...)))
Тоже слышала и уже давно подобное,ну это было бы тоже как-то слишком однобоко,если бы так...За собой я знаю,что несдержанна,и не только тогда,когда меня по-настоящему цепляет,но и просто на то,что мне не понравится в поведении или словах людей,могу среагировать,я с этим борюсь)))калі штосьці вельмі чапляе цябе, па балючаму...ды так, што літаральна стрымацца не можаш....то значыць неспакойна там табе...значыць уласныя хваляванні і пэўныя супярэчнасці ёсць, ці пытанні з сумневамі...
Не ты адна.я с этим борюсь
:biggrin:С моими особенностями?Я заметила)))вы боретесь вместе со мной))):biggrin:Не ты адна.
Шутка
Пасля такога смайліка...я ўжо за фоты баюся.Пора уже новые делать