ну...может, стоит чуть полегче?Думаеш? Шчыра скажу...мне не смешна...
И Игра, ИМХО-имхо-имхо , описывает себя
ну...может, стоит чуть полегче?Думаеш? Шчыра скажу...мне не смешна...
Варта, напэўна, твая праўда.) Прыслухалася.))) Проста пакуль мне не смешна было. Страшна хутчэй, я б сказала...Ну можа страшна - занадта сказана, але бліжэй сюды...Я не пра аватары, безумоўна...)может, стоит чуть полегче?
У якім месцы?И Игра, ИМХО-имхо-имхо , описывает себя
Я 13-ого родила свою единственную и неповторимую дочку
Дарэчы, у мяне і з першым парадак...Толькі гэта бачыць не кожны хоча...) Ну і...эфект "адлюстравання" ніхто не адмяняў...Крошку Енота памятаем...Сообщение от Igra
в ней есть мягкость,осторожность и место сомнению
Ну з чым з чым, а з трэцім у мяне дакладна парадак.
И Игра, ИМХО-имхо-имхо , описывает себя
У якім месцы?
Я тоже туплю,честно не врубиласьПрабач, калі туплю
Да,именно этоЯ прынамсі вельмі чутка на "енота" рэагую і "намер" звычайна адчуваю...
Тут згодная.Все мы в зеркале славные
"У меня тонкая талия,плоский живот,стройные бёдра...жаль только,что все это покрыто толстым слоем жира".Толькі гэта бачыць не кожны хоча...)
Мне скажешь?я ведаю ўжо.
Я не супраць, Кацярына тайны не робіць у посце сваім....Але ...крыху асцерагаюся, папраўдзе...Апошні досвед тлумачэння Кацярынінага посту быў не вельмі станоўчым для мяне...)))Мне скажешь?
Што, праўда, не чуецца? Ну можа і так...хаця я, падаецца, ясней яснага гэта выказваю...Ну можа і падаецца...жаль только,что все это покрыто толстым слоем жира
Гэта ключавое. Твой пост з імхо-імхо пра цябе ж, на погляд Кацярыны. І па шчырасці, я згодная тут. Толькі не палічы гэта за "сліянне". Проста мне бачыцца гэта недзе так жа...ИМХО-имхо-имхо
Бывае, так. Я згладжваю часта, але не ўвесь час...Калі-небудзь міратворца ва мне проста элементарна стамляецца, а калі-небудзь здараюцца рэчы, міма якіх не магу прайсці спакойна. Па вызначэнні. Хаця прызнаю, што і гэтаму трэба вучыцца...Ну и не сгладить,а развить
Все эти новыя хвали существуют только в воображении)))новай хвалі...
там описания нетпра цябе ж
Мажліва...Толькі ведаеш, што мяне бянтэжыць? Чаму я адчуваю іх толькі ад аднаго чалавека? І мяркуючы па постам іншых фарумчан, адначасова са мной гэта чуюць і іншыя? Але...хай так.Все эти новыя хвали существуют только в воображении
ты в связи с общением в ХиЦ аву себе взяла
Ну,почему,просто никто так долго не общается на неприятную для себя тему,вот и всёЧаму я адчуваю іх толькі ад аднаго чалавека?
Адказ няправільны, ІМХО.))) Проста гэты чалавек неабыякавы мне.Чаму я адчуваю іх толькі ад аднаго чалавека?
Ну,почему,просто никто так долго не общается на неприятную для себя тему,вот и всё
Оооой! Слу,я не дорубилась,что это ты про эту пятницу написала там,выше!Я тебя поздравляю!Здоровья,счастья и успехов дочке,и тебе радости от неё:give_heart:мы сёння (ой, ужо ўчора) файна дзень народзінаў дачкі старэйшай справілі. 13-га ў пятніцу.