гм между стандартом и неликвидом лежит еще тонкая область искусства...С другой стороны, а без сисек - неликвид?
Вы не ширпотреб, вы -- индпошив(с)
гм между стандартом и неликвидом лежит еще тонкая область искусства...С другой стороны, а без сисек - неликвид?
Ай нет, не верю.борщ и сиськи
Неа. Сківіца ўпала - ад нечаканасці.) Потым ужо была і круціла ў галаве, што ж там агульнага можа быць, але так і не знайшла. Па мне, проста розныя абсалютна артыкулы, з розным стылем, рознага характару, рознага зместу, цалкам аб розным, дый увогуле розныя. )Не нашла параллелей?)
Чым?Да, с Лабковским перекликается.
В обеих статьях описываются правила адекватного поведения, выстраивания отношений.
а....я, напэўна, да адэкватнага першы артыкул не дачытала.)))В обеих статьях описываются правила адекватного поведения
может, мы о разных статьях? Я об интервью Лабковского и ассертивностьа....я, напэўна, да адэкватнага першы артыкул не дачытала.
да? А мне как-то нормально зашлоно вот выражается так...своеобразно, что сразу и не узнать
напэўна, мне з маіх характарам зрабіць гэта вельмі складана. Люблю прадметныя размовы. У сэнсе у выпадках, калі мне штосьці цікава ці патрэбна, а не проста трэба час неяк змарнаваць... Да таго ж вывуджваць карыснае ў размовах на нелюбімыя тэмы, напэўна, у мяне не атрымаецца па азначэнні.если вычленить его советы из общей протоплазмы наговоренного
Згодная.)Думаю, что в таком случае будет не совсем корректным выносить окончательное суждение
мне яны абое не спадабаліся.)))К тому же это интервью, в котором сказанное складывается посредством участия двоих.
Так и мне нормально, но я вижу разницу в подаче материала.А мне как-то нормально зашло
ну, да, конечно разница существенная.я вижу разницу в подаче материала.
Так и не надо) но тебя что-то все же волнует раз ты это обсуждаешьДа таго ж вывуджваць карыснае ў размовах на нелюбімыя тэмы, напэўна, у мяне не атрымаецца па азначэнні.
Не, не тое каб хвалюе. Проста адзначыла гэтую думку-здагадку, якая мне прыйшла да галавы.)Так и не надо) но тебя что-то все же волнует раз ты это обсуждаешь что, если не секрет?
Я лічу, што я не маю права не прабачыцца, калі праўда не мая ці калі я альбо відавочна кагосьці пакрыўдзіла альбо сама адчуваю, што перагнула, нават калі чалавек і не пакрыўдзіўся.))) І лічу, што маю растлумачыць свае паводзіны, калі яны былі ці сумнеўнымі ці зноў жа былі непрыемнымі для іншых.2. Я имею право не извиняться и не объяснять своё поведение
ой ли...І лічу, што маю растлумачыць свае паводзіны, калі яны былі ці сумнеўнымі ці зноў жа былі непрыемнымі для іншых.