BabuschkinHaus, прачытала.)
Думаю, з тым, чаму посты адных вас чапляюць да чорцікаў, другіх выклікаюць павагу, а ў трэціх вы проста гатовая не заўважаць ці ім дараваць, разбірацца толькі вам.)
У мяне для сябе тут ёсць вельмі просты адказ на гэту загадку: сімпатыі/антыпатыі. І месцамі нават насуперак волі і розуму. Калі вось галавой бы і рады сімпатызаваць, а знутры не чапляе. Ці наадварот.)
Вашыя словы пра нейкія высновы аб граматнасці і адукаванасці проста даставілі. ) Гэта як з 2-ма гадзінамі ночамі, пра якія я не магла напісаць па адначэнні.

Вашыя фільтры, значыць, мацнейшыя, чым мне падавалася.) Ну і хай так.) Маеце права.)))
Напэўна, проста я не ваша, а вы, адпаведна, не мая. ) Хаця прызнаюся, доўгі час мне падавалася, што акурат наадварот.

Але нічога страшнага. ) Жыццё працягваецца.

Не трымайце кіпення ці раздражнення ці яшчэ чаго малапрыемнага, калі зможаце.)
У вас сёння вельмі стомленыя посты, на маё адчуванне.) То трымайцеся.) Все буде добре. (с)
==============
Солнцева, у мяне ёсць да цябе пытанне, калі дазволіш.
Чаму, калі гаворка ідзе пра "пастаноўку дыягназа" (бяру ў двукоссі, бо звычайна на гэты выраз бывае ўключэнне, прычым розных удзельнікаў і з розных бакоў, але як гэта назваць іначай, я не ведаю) і прапановы палячыць, ты і словы знаходзіш, і бярэш на сябе цяжкасць паясняць і прыклады прыводзіць, а калі і даеш спасылку, то выпраўляеш на дакладны пункт ці раздзел, а калі дыягназ чалавека мала цікавіць, а ідзе гаворка проста ў межах тэмы, жаданне адказваць, паясняць, прыводзіць прыклады як рукой знімае, і ў якасці адказа ў лепшым выпадку прапануецца
вучыць матчастку 8 спасылак з поста вышэй?
Табе не так цікавая тэма, як сам працэс пастаноўкі дыягназа і лекавання? Ці як? І калі так, то скуль такая патрэба?
Я не хачу зачапіць, праўда. Я ўжо з гэтым амаль змірылася, але прымерваючы на сябе, не разумею. Калі мне тэма цікавая і важная, калі я гэтай тэмай тое-сёе валодаю, калі яна мне блізкая, мне цікава адказваць. І нават пашукаць, калі не ведаю сама. І заўважыць раптам супярэчнасць і разабрацца, чаму так. Ці іншыя неразуменні, з якімі
мне самой перадусім цікава разабрацца. У цябе не так? Твая цікавасць мае больш вузкую скіраванасць? Ці ў чым рэч?
Прабач, але я заўважаю проста каласальную розніцу ў тваіх постах, калі ты ў працэсе пастаноўкі дыягназа і прапанавання лячэння, і калі дыягназ твайму сураўмоўцы цікавы нашмат меней, чым тое іншае па тэме, пра што ён пытаецца.