Психологическая беседка. Архив

Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.

k_ja_ra

Well-known member
Звычайна органы правапарадку выклікаюцца тады, калі па-добраму і паміж сабой дамовіцца не атрымліваецца, ці калі ёсць яўнае парушэнне закону (у нашым выпадку правілаў).
Парушэння правілаў форума ў змене назвы няма. Ёсць, на мой погляд, звычайная непавага, ці як мінімум няўлік інтарэсаў усіх удзельнікаў, а не толькі сваіх уласных. Мадэратары тут наўрад ці дапамогуць.
У прынцыпе, мне хацелася даць адваротную сувязь. Па-мойму, атрымалася.) У поўным аб'ёме.)
Што да назвы, то асабіста я дакладна абыдуся без прыцягвання мадэратараў. ) 40 старонак дацярплю як-небудзь.))))))

BabuschkinHaus

Well-known member
Парушэння правілаў форума ў змене назвы няма. Ёсць, на мой погляд, звычайная непавага, ці як мінімум няўлік інтарэсаў усіх удзельнікаў, а не толькі сваіх уласных. Мадэратары тут наўрад ці дапамогуць.
Исходя из этого, любое название любой темы является вышеуказанным неуважением или не принятием в расчет интересов всех участников. Т.к. на форуме не может быть "личных", "авторских" тем. Или я не правильно поняла то, что вы ранее писали? (когда человек просто создает тему, а потом в ней все равные)

k_ja_ra

Well-known member
BabuschkinHaus, не. Ствараючы новую тэму, на аўтарства і назву вы дакладна маеце права. І гэта ўжо праблемы ўдзельнікаў, якія да вас прыйдуць, што яна ім не падабаецца. Вы прапанавалі - іх справа браць ці не браць. А вось існую тэму перайменоўваць на ўласны капыл, не спытаўшы астатніх - ужо зусім іншая рэч. Людзі тут ужо ёсць. І варта з імі лічыцца.

Прапаную скончыць.:)
Праехалі.) Дом дык дом.) Хай так.)))

BabuschkinHaus

Well-known member
k_ja_ra, я вас поняла.
Прапаную скончыць.
Праехалі.) Дом дык дом.) Хай так.)))
Да падажжите Вы), ну, больше поговорим - меньше страниц останется)))).

Хорошо. Последний вопрос в этот бок. Если тема имеет продолжение, следующие части (как в нашем случае), имеет ли право, на ваш взгляд непосредственный ее автор незначительно изменить название или приписать дополнительное? Если "нет" - то на каком этапе происходит этот "стоп"?

k_ja_ra

Well-known member
Если тема имеет продолжение, следующие части (как в нашем случае), имеет ли право, на ваш взгляд непосредственный ее автор незначительно изменить название или приписать дополнительное?
На мой погляд, ужо не вельмі мае, не мае, дакладней. Ён запусціў карабль у плаванне. Дзякуй яму за гэта. Далейшыя напрамкі і курсы варта ўжо выбіраць разам з прысутнымі, якія гэтае плаванне падтрымалі і якія ў ім удзельнічаюць.
У сэнсе я б так рабіла.)
Хаця...вось ведаеце, была сітуацыя з тэмай пра Мінск. ) Я яе калісьці прасіла адкрыць мадэратараў, назбіраўшы спасылак на посты пра Мінск з розных форумскіх тэм. І вось было там ціха, спакойна. А потым неяк распачалася мегадыскусія пра вайну, пра калабарантаў, пра бчб сцяг, пра фашыстаў і г.д. І так пайшла, так пайшла, пра вайну, вайну, вайну. А тэма пра Мінск... Забілася вайной ушчэнд. Скардзіцца не хацелася, а зло разбірала, прызнаюся. І тады я, маючы такую тэхнічную мажлівасць, як аўтар першага поста ў той тэме, узяла і перайменавала тэму.) Дала назву, якая адпавядала б гаворкам у ёй.))) У выніку тая тэма потым выдзелілася мадэратарамі ў асобную.) І па сёння жыве. "І снова про войну" называецца.)
Так што...бачыце, атрымліваецца, я сама зрабіла тады іначай, чым пішу цяпер.) Але...ну вось такія там былі абставіны.) Мела я рацыю ці не - не ведаю.) Але вынік задаволіў, спадзяюся, усіх. Абедзве тэмы жывуць і час ад часу актыўнічаюць.)

BabuschkinHaus

Well-known member
На мой погляд, ужо не вельмі мае, не мае, дакладней. Ён запусціў карабль у плаванне. Дзякуй яму за гэта. Далейшыя напрамкі і курсы варта ўжо выбіраць разам з прысутнымі, якія гэтае плаванне падтрымалі і якія ў ім удзельнічаюць.
Я поняла вашу мысль. Все вами написанное видится мне логичным. Возвращаю прежнее название и признаю, что была не права. Спасибо за толковые разъяснения, Кьяра.
И еще я очень рада за вас, что вы пошли на бальные танцы). Одной исполнившейся мечтой больше...

Igra

БЫТИЕ
Дом Солнца вызывает ассоциации с Палатой#6 В названии Психбеседка есть что-то задорное )))
Точно))
Тоже за ПСИХБЕСЕДКУ)

Першай на форуме гэтае слова стала ўжываць....як думаеце хто? Падказваю - яна прысутнічае ў тэме.
А мне подскажи, любопытно же)

Последнее редактирование:

Лучик

Well-known member
BabuschkinHaus, спасибо за возвращение названия! Уже нет смысла голосовать, но мысли примерно такие же, как у большинства.

juniko

self-made woman
ведае котка, чыё мяса з'ела
Ты немного ошибаешься. Впервые это употребил совсем другой человек, как сокращение, с его легкой руки и повелось. Дело в том, что сначала употребляли Псих Беседка, с пробелом, как сокращение и двойной смысл. :) До сих пор многие пишут с пробелом.
Чисто ради занудства уточняю.

k_ja_ra

Well-known member

Igra

БЫТИЕ

Сокращают многие слова, а повелось не всё. Согласна разделит лавры с тем, кто впервые написал " Псих. беседка" :)))

І хто, на тваю памяць, гэты гумарыст? )

k_ja_ra, Солнцева)

k_ja_ra

Well-known member

Igra

БЫТИЕ
k_ja_ra, не заню как научить) ввела раздельное написание этого слова и всё.

k_ja_ra

Well-known member
у мяне так не паказвае гэты пост.
Але ладна, гэта не ў гэту тэму.) Гэта ў "вучымся карыстацца мажлівасцямі форума".)))

А, усё.) Разабралася.) Ёсць, так.:)

Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.
Сверху