Психологическая беседка. Архив

Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.

Женщина дождя

Well-known member
subaru, Для меня просто красивая музыка... :) А может суметь увидеть в чем-то неприглядном -красивое и талантливое :) А может, если человек искренне любит то, чем он занимается - ему улыбнется удача... :) А может.... придумайте свое :)

katia-ka

Kitoks Pasaulis
Дзяўчаты, а парайце мне, калі ласка, якую-небудзь кнігу... Што-небудзь, лёгкае, але не банальнае, каб цікава было чытаць і ў той жа час не выклікала патрэбы думаць, перажываць. Абавязкова з добрым фіналам.

Женщина дождя

Well-known member
katia-ka, Первое что пришло на ум - книги Питера Мейла. В частности - Хороший год. Книги о Франции, о Провансе - тёплые, добрые...

Женщина дождя

Well-known member
katia-ka, Вот - да - Хмелевская - чудо. Только читай первые повести - Все красное,Что сказал покойник, Подозреваются все...

Симона-Таисия

созерцаю мир...
Женщина дождя, аналогично)))))))
но мне перестали быть нужны книги где "не надо думать", возможно дело в этом

k_ja_ra

Well-known member
Што-небудзь, лёгкае, але не банальнае, каб цікава было чытаць і ў той жа час не выклікала патрэбы думаць, перажываць. Абавязкова з добрым фіналам.
Зборнік анекдотаў? )

Про богатую принцессу и золуша
Ну так. Альфонс. Але што праўда, са скрыпкай.
Калі задумацца, вельмі сумнеўны ў сэнсе ідэі ролік.
Гэткі Емеля на пячы...

Пра Хмялеўскую. Я адкрыла яе для сябе падчас дакрэту. Год першай дачцэ быў, і ў мяне нарэшце пачаў з'яўляцца час на пачытаць. Суседка падкінула адну з кніг Хмялеўскай. І я падсела. Як казаў мой муж "вярніся ў сям'ю". Чытала некалькі кніг запар, запоем проста. Лёгка, забаўна, інтрыга зноў жа (я дэтэктывы заўжды любіла).
А потым у адзін пэўны момант як адвярнула. Ці я была пачала штосьці яе чытаць праз некаторы час, праз перапынак... Але вось проста ніяк стала. Пустата пустатой. І мова выказвання стала раздражняць, і напаўдзіцячы стыль...
Перачытваць як гэта можна - на сёння проста не ўяўляю.
Усё імхо.

Дарэчы, раз уж пра кнігі.
katia-ka, ты ў выніку Бахарэвіча Муху прачытала?
Я так і не здолела. Лухта нейкая...Кінула.

Вжик.

Well-known member
Чтобы расслабиться вот это можно ''Владимир Кунин

Иванов и Рабинович, или Ай гоу ту Хайфа'', смешно и легко, без мудреных выводов и т.д.

Слава Сэ еще вспомнился) Хотя я его почитывала в виде блога, не знаю, есть ли он в книжном формате.

Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.
Сверху