@Юлллса, я ну вось вельмі раю. Нават падчас звыклых паездак да свекраў і бацькоў маглі знайсці штосьці цікавае па дарозе. Абсалютна заўсёды еду з глобусам. Муж за стырном, а я паглядаю, што есць цікавага навокал
ну калі большасць сядзібаў глядзець, асабліва ў заходняй Беларусі, дык пачынаеш чытаць, і як на падбор пра тое, як у 1939 пасядзелі на дарожку, паглоядзелі апошні раз на свой маёнтак і паехалі назаўсёды. Слёзы наварочваюцца.Я в этом году тоже побывала в 2 усадьбах в Наровле и в Красном берегу. В Наровле еще про владельцев целую лекцию прослушала. В Красном берегу так просто на экскурсию не попасть, спрос сумашежший, только по записи.
Что имею сказать, и у нас жили люди, и хорошо жили, так что я готова плюнуть в лицо любому, кто скажет, что белорусы - это быдло померковное, у которых ни истории, ни достижений. Просто как-то наши усадьбы много где запущены, и мало что про их владельцев где писано(( А если бы все это поднять, да изучить, да проанализировать, очень много в нашей истории заиграло бы невероятными красками
о, ну супер! Я шчыра радая)глобус усталявала! учора па дарозе з Брэсцкай вобласці агучвала пра наваколле) дзякуй!
Дзякуй за карцiнку, пашукаю яшчэ раз. Мо прапусціла.@Юлллса, я ну вось вельмі раю. Нават падчас звыклых паездак да свекраў і бацькоў маглі знайсці штосьці цікавае па дарозе. Абсалютна заўсёды еду з глобусам. Муж за стырном, а я паглядаю, што есць цікавага навокал
вы нясеце мне такую радасць) Мы з дзецьмі ўчора таксама гэтую кнігу прыгадвалі.яшчэ нясу дзякуй! - начакана ў Акадэмкнізе набыла "Таямніцы гары Міндоўга" - вось чаму б яе ў школьную праграму не дадаць! - легкая, цікавая, пра гісторыю і сучаснасць!
Дарэчы, летась мы былі на радзіме яшчэ ў адных сяброў, на Астравеччыне. Павезлі нас акрамя іншага ў Лынтупы. а там ў былой сядзібе ў савецкі час была школа, а ў ей вучылася маці нашага сябра. Божачкі, які гэта было цікава - і яе слухаць, і бачыць ейныя эмоцыі. паказвала, дзе быў яе клас. Распавядала, куды і як яны бегалі на перпынках і на танцы)маме моей конечно ужасно интересно было походить по тем помещениям, которые она помнит стандартными казёнными учебными классами. ч
Гэта самае лепшае, што ёсць з гэтых паездак, і для дзяцей гэта цудоўна, бачаць жывую гісторыю сапраўдыУвогуле, летась быў вельмі цікавы досвед - глядзець на розныя мясціны ў Беларусі вачыма тых, чыя гэта радзіма і хто закаханы ў гэта ўсё.
Дзякуй вам! Я звычайна на сайт заходжу@Юлллса, я ну вось вельмі раю. Нават падчас звыклых паездак да свекраў і бацькоў маглі знайсці штосьці цікавае па дарозе. Абсалютна заўсёды еду з глобусам. Муж за стырном, а я паглядаю, што есць цікавага навокал
вы в сам браслав или на стоянку в районе браслава или в глушь на браславы?Девочки, добрый день.
1.подскажите что за глобус, про который идет речь) приложение какое -то?
2. не были ни разу на Браславах. В интернете куча всего, но может кто даст свой реальный отзыв - хотим в какой-нибудь классный кемпинг на берегу . Поделитесь!