А фонарщик каждую субботу, сезон?Мы на выходные ездили. С утра выехать, после обеда город, крепость, вечером Советская, фонарщик. В воскресенье Пуща, Каменец. Больше там, имхо, делать нечего.
О, не подскажу, к сожалению. Мы были в конце августа, он былА фонарщик каждую субботу, сезон?
В интернете пишут, каждый день
Каждый-каждый день. В начале улицы часы, на часах выставляют время в которое он начинает зажигать фонариА фонарщик каждую субботу, сезон?
По мне так для пущи маловато одного дня. Ну если нравится лес и природа, велики. Там же маршруты по ним можно кататься. Мне двух дней было мало . Но в это году к сожалению у россиян очень длинные майские. Там будет балаган и толпы. Это очень меняет атмосферу
Если осмотреть и галочку поставить - хватит полдня. Если ехать за лесом и расслаблением, то да, можно больше. Но тут от погоды еще зависит. В день, когда мы там были, был холод и мелкая морось. Мокрых зубров посмотрели, замерзли, убежали в музей в помещении с чучелами... За лесом и прогулками надо ехать, проверив прогноз погоды предварительноПо мне так для пущи маловато одного дня. Ну если нравится лес и природа, велики. Там же маршруты по ним можно кататься. Мне двух дней было мало
Есць цудоўная гід па Берасці, Воля. Яна водзіць і аглядныя, і вельмі цікавыя-па дворыках, па могілках. акаўнт у іг @brest_gid.Здравствуйте. Подскажите где купить экскурсии по Бресту, что посмотреть, на сколько дней лучше ехать?
Ліхтаршчык кожны дзень, арыентуйцеся на той час, калі запальваюць ліхтары ў горадзе, у пачатку пешаходнай частцы Савецкай стаіць гадзіннік, дзе выстаўляецца час.
Вельмі хваляць аранжарэю пры Брэсцкім універсітэце-там я не была.
Можна паплаваць на цеплаходзе.
Набярэжная ўздоўж Мухаўца адноўленая і працягнутая-там можна пагуляць.
У крэпасці наведайце археалагінчы музей Берасце (я б увогуле ў ваенныя музаеі не ішла, а толькі ў гэты)-ен унікальны. Над раскапанымі вуліцымі старажытнага горада 11 стагоддзя ўзведзены шкляны купал. Можна ўбачыць, дзе хадзілі і жылі нашыя продкі.
Па парку прагуляцца таксама прыемна.
Але Берасце-мой родны горад. Я яго вельмі люблю.
Последнее редактирование:
Гулять в парке можно свободно. Там того парка всего ничего... В усадьбе расположен НИИ. Мы не пробовали заходить)А подскажите, плиз, про усадьбу Чапских в Прилуках - там в парке свободно можно погулять? А усадьбу посетить?
Аналогично. Я и парком это не могу назвать)Гулять в парке можно свободно. Там того парка всего ничего... В усадьбе расположен НИИ. Мы не пробовали заходить)
Ёсць файная экскурсаводка па Прылуках.А подскажите, плиз, про усадьбу Чапских в Прилуках - там в парке свободно можно погулять? А усадьбу посетить?
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.
instagram.com
Вельмі рэкамендую пагуляць з ёю.
Мы некалі былі на зборнай экскурсіі. Можа, і індывідуальную можна замовіць
Подскажите, где можно переночевать в районе Нарочи одну ночь. Хотим поехать первый день сплавиться на байдарках, а второй осмотреть окрестности. Нужно что то недорогое, что б бухнуться и поспать. Смотрю что то одни санатории с питанием или усадьбы по бешеным ценам.
Подскажите, где можно переночевать в районе Нарочи одну ночь. Хотим поехать первый день сплавиться на байдарках, а второй осмотреть окрестности. Нужно что то недорогое, что б бухнуться и поспать. Смотрю что то одни санатории с питанием или усадьбы по бешеным ценам.
Аренда квартир на сутки в Минске и Минской области - Бронирование онлайн
Realt.Бронь - забронировать жилье: ✔ аренда напрямую от собственников, ✔ реальные фото, ✔ варианты жилья от эконом до премиум‑класса.
про что посмотреть в Орше
myfin.by
Один день в Орше – что посмотреть и попробовать и сколько это будет стоить
Подготовили гид по Орше и обзор цен – пригодится, если захотите провести здесь выходные.
и что в Столбцах
myfin.by
Зачем ехать в Столбцы? Составили подробный гид с достопримечательностями и ценами
Что посмотреть в Столбцах, где переночевать и поесть и сколько это будет стоить – обзор в материале Myfin.by.
Ніхто мне не параіў, карацей, самі знайшліДобры дзень! Парайце, калі ласка, аграсядзібу каля возера Свіцязь. Можа хто адпачываў сам ці знаёмыя?
Любча маім дзецям спадабалася больш за ўсё. Любчанскі замак актыўна аднаўляецца, жыццё так і кіпіць, валанцёры-студэнты павадзілі нас усюды, расказалі, што робяць, і на вежу залезлі і ў падпол спусціліся. Дзякуй Богу, што ёсць такія маладыя хлопцы і дзяўчаты і што гэта робіцца, проста глыток свежага паветра. Па Любчы таксама пагулялі, паглядзелі на царкву святога Ільі. Навагрудак мы пакінулі на апошні дзень. Паколькі там многа ўсяго, замовілі экскурсію ў мясцовага гіда Сяргея (вельмі рэкамендую), але, канешне, адзін дзень на Навагрудак - гэта вельмі мала, усё ж такі недарэмна гэта калісьці была сталіца ВКЛ. Канешне, мы паглядзелі на рэшткі замку, але гэта суцэльны боль і датычныя супрацоўнікі Белрэстаўрацыі ўжо маюць, напэўна, зарэзерваваныя месцы ў пекле за сваю працу
Найцудоўнешы Фарны касцёл, дзе калісьці вянчаўся Ягайла з Соф'ей Гальшанскай, хрысцілі Адама Міцкевіча і пахаваны 11 святых пакутніц-назарэцянак, прыгожы касцёл святога Міхала на плошчы, царква святых Барыса і Глеба (звярніце ўвагу, якія там незвычайныя праваслаўныя іконы) - гэта сапраўдныя пярліны Беларусі. У краязнаўчы музей і музей Міцкевіча мы не папалі, пакінулі на наступны раз, але таксама вельмі варта ўвагі. У Навагрудку прыгожая алея ліхтароў, кожнае прадпрыемства ці ўстанова рабілі нешта свае, алея ідзе ад музея Міцкевіча.
У Навагрудку прыгожыя скульптуры (хто любіць фатаграфавацца) - Адам Міцкевіч, рыцар ля гары Міндоўга, Мюнхаўзен (калі зайсці з плошчы крыху ў двары за пастаянна зачыненую кавярню "Рым"). Варта яшчэ наведаць галерэю мастака Кастуся Качана, мы былі там 2 гады таму і вельмі спадабалася, зараз не хадзілі. Паесьці можна ў кавярні "Легенда" на плошчы, смачна, але вельмі марудныя дзяўчыны там працуюць. Гід Сяргей раіў схадзіць у кавярню, якая так і называецца "Кавярня", там робяць нейкую адмысловую каву па рэцэпце Адама Міцкевіча і ўсё вельмі выкшталцона, але дзеці патрабавалі рэстаран хуткага харчавання MERRY BERRY, там сапраўды смачныя блінчыкі, але па "Кавярне" ў мяне застаўся незачынены гештальт
Карацей, я зноў хачу ў Навагрудак, мы нават не паўсюль схадзілі, а дзе і схадзілі, я б там пагадзілася жыць, Тася сказала, што Фарны касцёл - гэта суцэльная гармонія
Яшчэ мы так і не з'ездзілі ва Усялюб і Шчорсы (гэта даволі блізка ад Навагрудка, там таксама шмат чаго цікавага).
Поделиться: