Отрицать что, уточните, плиз. Я смотрела Судак, Оджоникидзе, Феодосию - там народу было достаточно, а в Судаке на пляже народу полно и сейчас. Вот и зачем вы отрицаете очевидное - это вопрос.Зачем отрицать очевидное?
Ой, ну а то в Алуште, Форосе или Партените пляжи шире, скажете тоже ))))))))))да в СУдаке с его узкими пляжами.
а я такого не говорила.скажете тоже
Ну, значит все отдыхающие ломанулись в Судак, будем считать - вот и на самом известном белорусском форуме о нем пишут:а я такого не говорила.
Понятно, что число отдыхающих в Крыму без украинцев, которых их собственные погранцы не пускают, будет меньшим. Но однако и без них вполне достаточно - так и крымчане говорят, кстати.Вчера были в Судаке. Народу тьма![]()
Добавлено спустя 1 минуту 42 секунды
Ехали из Минска на автобусе. Немного сложновато ввиду усталости пятой точки, а так норм. 36 часов и мы в Крыму![]()
Ух ты. Дык а як ехалі, праз пераправу?36 часов и мы в Крыму
Людзі, я вось не зразумею ніяк. Дык высветлілі ж, што крымчане плявалі на колькасць народу на пляжах, іх заробак і пенсія ніяк не залежаць ад турызму, і ўвогуле менш народу - больш кіслароду, але пры гэтым усім назіранне за вэбкамі працягваецца.) І калі людзей на пляжы раптам аказваецца болей, чым чакалася, пра гэта тут жа паведамляецца на форуме.) Пытанне - нашто? Калі ні на што не ўплывае і далей па тэксце.))) Ці гэта не ўплывае, калі людзей мала? А калі многа, то ўжо пачынае ўплываць?
Так забаўна.)
Дзякуй.)Поясняю
))) Мы ж дамаўляліся. ці не?инфантильно
А не бывае сваёй логікі і чужой.) Логіка - яна логіка і ёсць. ) І калі колькасць турыстаў не істотная для крымчан - то неістотная. Так жа?не стиот примеривать свою логику на чужих
А что здесь такого? Очереди в этом году не такие огромные, ибо 11 (кажется) паромов пустили. Я в детстве еще и поездом на пароме через Керченский пролив переезжала - море впечатлений, кстати, было о-ооочень интересно, и такого количества огромных красивых медуз я больше потом нигде не встречала. По мне так лучше через паромную переправу, чем 5-7 часов на границе в Александровке. А как пишут люди, в этом году переправляются достаточно быстро.Ух ты. Дык а як ехалі, праз пераправу?
Zoryana, я не ведаю, што лепей. Праўда.) Пра Аляксандраўку не ў курсе.) Але смяротныя выпадкі на той пераправы яшчэ з таго году памятаю.) Нават калі чэргі паменшыліся ўдвая - гэта ўсё адно еар'яцтва.) Але камусьці падабаецца - і на здароўе.
Так я ж совсем не про крымчан пишу, если вы опять не поняли.І калі колькасць турыстаў не істотная для крымчан - то неістотная. Так жа?
Ну было ж ужо.) І было, што абавязковае атрыманне дазволу на выказванне свайго меркавання ў правілах форума нібыта ніяк не прапісана. Іншымі словамі, дазвол не патрабуецца. Нашто зноў да гэтага вяртацца, я не разумею?Даже я и то вашего мнения на этот счет не спрашивала, не заметили, не?
Дзе?Так я ж совсем не про крымчан пишу, если вы опять не поняли.
Здесь и сейчас.
Не всех, конечно. Отдельных, кому приходится по 100 раз одно и то же втолковывать - безусловноВы праўда, усіх такімі глупымі лічыце.
Ясна.) Ну тады, можа перачытайце ўсю размову?Здесь и сейчас.
Так-так.) Вось папугаі, яны якраз таму, што іх не разумеюць, адно і тое ж талдычаць, пару слоў вывучыўшы.) Менавіта.)Не всех, конечно. Отдельных, кому приходится по 100 раз одно и то же втолковывать - безусловно
))))))),а вы когда последний раз Крым посещали, если не секрет, конечно?
Да не, это ваша ремарка как раз была ни к селу ни к городу, то бишь совсем не в контексте сегодняшнего разговора, где шла речь только о том, сколько сегодня народу на пляжах Крыма судя по вебкам. А вот о том, каким боком это к крымчанам - это уже ваша мыслЯ:А то ні да печы ні да рэчы вашая рэмарка атрымалася.)
То есть, по-вашему, именно только с такой целью, чтобы продолжить разговор о том, каким боком это к крымчанам, это было написано?Людзі, я вось не зразумею ніяк. Дык высветлілі ж, што крымчане плявалі на колькасць народу на пляжах, іх заробак і пенсія ніяк не залежаць ад турызму, і ўвогуле менш народу - больш кіслароду. Але пры гэтым усім назіранне за вэбкамі чамусьці працягваецца.) І калі людзей на пляжы раптам аказваецца болей, чым чакалася, пра гэта тут жа паведамляецца ў эфір.) Пытанне - нашто? Калі ні на што не ўплывае і далей па тэксце. Ці гэта не ўплывае, калі людзей мала? А калі многа, то ўжо пачынае ўплываць?
Так забаўна.)
"Юмор в коротких штанишках"?Так-так.) Вось папугаі, яны якраз таму, што іх не разумеюць, адно і тое ж талдычаць, пару слоў вывучыўшы.) Менавіта.)
А где отдыхали? Какие были впечатления? Судя по вашим болгарским отпускным предпочтениям, Крым вас не особо впечатлил тогда? И что понравилось/не понравилось, если не секрет?У 2010 г.