потому как есть целая наука, которая специализируется на формировании нужного общественного мнеия, и именно "результаты исследований" там как инстумент используютя в том числе
Я рэальна не бачу тут нейкай "задняй" мэты.)
І мне было проста цікава. Падзялілася. Вы ў праве ўспрымаць, ці не. Якія пытанні?
Вось толькі вы не даследванням не давяраеце. А любой інфармацыі, якая вашым уяўленням не адпавядае. Прынамсі ў тэме я гэта бачу абсалютна дакладна.)
я вот как то не пытаюсь никого кошмарить, что живете вы де неправильно, и так жить нельзя
Так?
Вось жа...:scratch:
Так и "какао" было мужского рода, и ужо фламастАр, а было 3 года назад фламастЭр. мы так своих же детей путаем и будет, как в том анекдоте: Мальчик в России всегда писал слово смЯтана, хотя его много раз исправляли, а он достал пачку из холодильника и показал маме))) (это с времен, когда колбасу и смятану в Москву возили челноки)
если уже реформы 30-ых годов учитываем, тогда давайте Ъ употреблять, как изначально было
Увогуле, на добры лад - фламайстар.

)))
Але гэта крыху іншае тэма.
Думаю, не варта яе тут абмяркоўваць.
Бо, баюся, вы не ведаеце, пра што кажаце. Ъ у беларускай па сутнасці у прынцыпе не было. Куды вы яго вяртаць сабраліся?
Руская мова не ведала рэформаў кшталту тых, пра якія пісала катя-ка.
Таму параўнанні з какао некарэктныя.
Сорі за оф.