ішло-ішло.ну здесь об этом и речи не шло.
ішло-ішло.ну здесь об этом и речи не шло.
У якім месцы, калі можна?ішло-ішло.
Не пісала. Плюсавалася пад постамі прыкладна такога зместу. Па-мойму, вышэй у мяне менавіта так сказана было.Я нідзе і ніколі не пісала што садок -зло.
мне тоже интересно.У якім месцы, калі можна?
у мяне не так шмат пастоў, таму я не паленавалася, і пашукала. Мае +1 датычыліся да наступнага:Не пісала. Плюсавалася пад постамі прыкладна такога зместу.
іСообщение от Олюня71
Если даже вызывали врача, за справкой идти необязательно, хоть болезнь и в карточке зафиксирована.
Дзе тут пра тое, што садок -зло?Сообщение от Velca
Не верю, именно для ясельного возраста. Это больше ширмочка для родителей.
у мяне, канешне, анлім і трафіка завалісь, але шукаць па тэмах жаданьня няма. Па сваіх пастах -магу, па чужых -не буду. Можаце абвінаваціць мяне ў галаслоўнасьці, мне не шкада.У якім месцы, калі можна?
але шукаць па тэмах жаданьня няма
Маё дзіця, дзякуй Богу ніхто не абмяркоўваў акрамя мяне)ТВАЁ дзіця
Пакуль адна частка шаноўнага спадарства будзе прыпісваць СВАЕ думкі іншай частцы не менш шаноўнага спадарства, у гэтай тэмы будзе такой непрыемны асадак.katia-ka, так, я недзе гэты пост пра шырмачку мела на ўвазе. )))
Там да яго вялося пра тое, што дзіцяці цікава і падабаецца. На што катэгарычна - не веру і шырма і тваё +1.
Ок, хай не літаральна сад=зло, але "не веру, што сад можа быць дабром", што па сэнсу падобна, хоць і не аднолькава.
О, бачыш.Маё дзіця, дзякуй Богу ніхто не абмяркоўваў акрамя мяне
Каця, шчыра, гэта ўжо нюансы... Сэнс ясны: "добра быць не можа (прычым гэта пра чужое дзіця гаворыцца, прашу заўважыць). Таму - не веру. А астатняе - шырма".Пакуль адна частка шаноўнага спадарства будзе прыпісваць СВАЕ думкі іншай частцы не менш шаноўнага спадарства, у гэтай тэмы будзе такой непрыемны асадак.
А пра шырму магу ўдакладніць, калі цікава. Шырма ў маім разуменьні -не ёсьць зло. Гэта нейкі псіхалягічны момант для мамы, якой прыйшлося выйсьці на працу "майму дзіцяці падабаецца ў садку, таму можна не думаць, што я дрэнная маці, што не дасядзела зь ім да трох год".
а если досидела до 3 то уже не плохая? после 3-х уже можно и хорошим мамам в сад отдавать?таму можна не думаць, што я дрэнная маці, што не дасядзела зь ім да трох год".
У цябе ж дзіця ў яслях з 3 да 4-х год было.не дасядзела зь ім да трох год".
опять незнакомым мамам уже и ширму придумали.Гэта нейкі псіхалягічны момант для мамы, якой прыйшлося выйсьці на працу "майму дзіцяці падабаецца ў садку, таму можна не думаць, што я дрэнная маці, што не дасядзела зь ім да трох год"
Гэта нейкі псіхалягічны момант для мамы, якой прыйшлося выйсьці на працу
Пакуль адна частка шаноўнага спадарства будзе прыпісваць СВАЕ думкі іншай частцы не менш шаноўнага спадарства, у гэтай тэмы будзе такой непрыемны асадак.
а после пяти и медаль на грудь что ли?после 3-х уже можно и хорошим мамам в сад отдавать?
Ага. І я пра тое ж. )))))опять незнакомым мамам уже и ширму придумали.
Звычайна, бывае так, што пасьля трох год хош-не хош, а трэба вяртацца на працу.а если досидела до 3 то уже не плохая? после 3-х уже можно и хорошим мамам в сад отдавать?
неее)) медаль тем, которые сразу в школуа после пяти и медаль на грудь что ли?
Так. З 2,9 да 3,9. І?У цябе ж дзіця ў яслях з 3 да 4-х год было.
а мама и ни сном ни духом про ширму,просто отдала в сад дитя...Ага. І я пра тое ж. )))))
обычно бывает по-разному,и кому-то приходится выйти и раньше без всяких ширм...Звычайна, бывае так, што пасьля трох год хош-не хош, а трэба вяртацца на працу.
Вы хаціце пачуць лекцыю па ўзроставай псіхалёгіі? Сэнс быў у чым? у тым, што дзіцяці да пэўнага ўзросту (да 3,5-4 год) не так патрэбна кампанія сьверснікаў. І заняткі ў яслях мінімальныя.katia-ka, а если не нужно на работу? тогда плохая и если в три отдала?
я вельмі добра гэта разумею... пра выйсьці раней. І калі б адматаць час назад -ніколі б так не зрабіла.обычно бывает по-разному,и кому-то приходится выйти и раньше без всяких ширм...