Karkusha,а если попробовать поговорить, чтоб конкретно вам обед, например, давали уроком ранее. Мне кажется, это реально
Мяне, шчыра кажучы, больш хвалюе сняданак перад урокамі.
Муж сёння размаўляў з класнай, яна яго адгаворвала ад платнага харчавання. Ён сказаў, што мы варыянтаў асабліва не бачым, бо дзіця будзе галодным, будзе набываць сабе булачку ў лепшым выпадку, а ў горшым якую цукерку-шакаладку. Яна згадзілася. Абяцала з некім там пагаварыць.
Справаў тым, што мы працуем побач, і пасля школы яна часам ідзе да нас, калі потым ёсць яшчэ заняткі. Таму паабедаць некаторыя дні можа і ў школе. Ды і ў сябе я ў сталовую зваджу.
Але вось гэты сняданак у 8 раніцы...
Муж кажа, напэўна, думаюць, што гэтыя шматдзетныя дзяцей бедных зусім не кормяць, толькі дзяцей новых натхненна робяць)
Вот интересно, это касается всех? У нас и так никогда не было выбора...Сегодня по школам и гимназиям спустили письмо распоряжение
Последнее редактирование:
Morgenstern
Well-known member
про выбор только на собрании говорят
)) а как до дела доходит - то ешьте то, что дают
бедные учителя...Обязали учителей выбирать для каждого ребенка комплекс
ой, прам.бедные учителя...
Даручылі дзіцяці аднаму адказнаму пазначаць, і хай выбіраюць. У нас выбар з 2-х комплексаў спрадвеку (з таго часу, які я назіраю) і ўсе жывыя.
а потом найдется какая нибудь мама, недовольная, что перепутали и не тем накормили дитенка, будет срываться на учителе.Даручылі дзіцяці аднаму адказнаму пазначаць
вообще, какая то дурацкая система с этим питанием. и вроде выбор есть, но с реализацией как обычно, через одно место.
Поделиться: