К основному содержимому

Школьное питание-3

• Автор темы Автор темы Coraline
  • Дата начала Дата начала
Karkusha,а если попробовать поговорить, чтоб конкретно вам обед, например, давали уроком ранее. Мне кажется, это реально

Karkusha,а если попробовать поговорить, чтоб конкретно вам обед, например, давали уроком ранее. Мне кажется, это реально

Мяне, шчыра кажучы, больш хвалюе сняданак перад урокамі.
Муж сёння размаўляў з класнай, яна яго адгаворвала ад платнага харчавання. Ён сказаў, што мы варыянтаў асабліва не бачым, бо дзіця будзе галодным, будзе набываць сабе булачку ў лепшым выпадку, а ў горшым якую цукерку-шакаладку. Яна згадзілася. Абяцала з некім там пагаварыць.

Справаў тым, што мы працуем побач, і пасля школы яна часам ідзе да нас, калі потым ёсць яшчэ заняткі. Таму паабедаць некаторыя дні можа і ў школе. Ды і ў сябе я ў сталовую зваджу.
Але вось гэты сняданак у 8 раніцы...
Муж кажа, напэўна, думаюць, што гэтыя шматдзетныя дзяцей бедных зусім не кормяць, толькі дзяцей новых натхненна робяць)

Сегодня по школам и гимназиям спустили письмо распоряжение:

Поэтому все в шоке
Во-первых,никто не может его внятно трактовать,так как написано непонятно
Во-вторых,что дальше делать?

Влада, что за письмо? о всеобщем равенстве в питании?

Влада, АХАХАХАХАХА!

Партия сказала надо! Комсомол ответил Есть!!!!

Вроде суть в том,что бесплатникам тоже разрешат выбирать комплекс
1 или 2
Раньше выбора не было (типа у платников -был)

про выбор только на собрании говорят :))) а как до дела доходит - то ешьте то, что дают

Morgenstern, вчера по школам и гимназиям была большая проверка
Обязали учителей выбирать для каждого ребенка комплекс

А у меня письмо не открывается:(. Об чем речь?

Я таксама нічога не бачу. Пустое паведамленне.
Дзе глянуць гэта штосьці?

Даручылі дзіцяці аднаму адказнаму пазначаць
а потом найдется какая нибудь мама, недовольная, что перепутали и не тем накормили дитенка, будет срываться на учителе.
вообще, какая то дурацкая система с этим питанием. и вроде выбор есть, но с реализацией как обычно, через одно место.

FialCa, ну вось не знайшлася за 5 год. Хаця так, накладкі здараюцца, бывае. Думаю, і надалей не знойдзецца. Не такі страшны чорт, як яго малююць.

У нас в гимназии выбор был на словах
На деле- всему классу выбирали какой то один вариант

мая дачка гэтым якраз і займалася. Таму я ведаю пра выбар праз першыя рукі. Аркушыкі/бланкі для замоў комплексаў усё яшчэ па хаце валяюцца.

Сейчас можно будет выбрать комплекс?
сегодня на завтра или как?

Назад
Сверху