MamaPoliny
Well-known member
у кого дети 9 классники поняли о чем речь.@MamaPoliny, я это и имела ввиду: пока нет экзамена по истории после 9
Я в свое время сдавала
у кого дети 9 классники поняли о чем речь.@MamaPoliny, я это и имела ввиду: пока нет экзамена по истории после 9
Я в свое время сдавала
Адкуль гэта цытата? Лухта ж поўная. Кодэкс не прапісвае ні колькасць экзаменаў, ні прадметы, па якіх яны здаюцца."Начиная с 2023 года 9-классники будут сдавать четыре экзамена. Это предусмотрено новым Кодексом об образовании."
история там же.
сми наше с вами)Адкуль гэта цытата? Лухта ж поўная. Кодэкс не прапісвае ні колькасць экзаменаў, ні прадметы, па якіх яны здаюцца.
ну як гэта правяраць факты і чытаць паперкі.. да вы што, гэта ня царская справа... тым больш можна ў любы час змяніць як трэба...Дзякуй. Было цікава, якое дакладна.
Хоць бы адзін з гэтых смі-шных баранаў зазірнуў у той кодэкс перад тым як пісаць.
у меня есть такой детьу кого дети 9 классники поняли о чем речь.
дошла до ноута. держите))Дзякуй. Было цікава, якое дакладна.
Хоць бы адзін з гэтых смі-шных баранаў зазірнуў у той кодэкс перад тым як пісаць.
Предположу,что если новость печатается на "нужном" портале, ее подвергать сомнению низзя. я так однажды писала претензию радио юнистар, мол откуда вы черпаете ЭтО. мне пришел ответ: новости мы берем из минск-новости.ну як гэта правяраць факты і чытаць паперкі.. да вы што, гэта ня царская справа... тым больш можна ў любы час змяніць як трэба...
так, гэта навіна адкуль трэба навіна...Предположу,что если новость печатается на "нужном" портале, ее подвергать сомнению низзя. я так однажды писала претензию радио юнистар, мол откуда вы черпаете ЭтО. мне пришел ответ: новости мы берем из минск-новости.
Хай бы яны лепш на беларускую мову зноў гісторыю пераклалі3.14-ц проста нейкі:
У вас з імі розныя мэты. Я б сказала, супрацьлеглыя.Хай бы яны лепш на беларускую мову зноў гісторыю пераклалі
НеА выпускникам 9 классов ленточки сейчас вешают или нет? ( хотя может и раньше не вешали, я не помню)