Я чула. За кошт замежнай мовы. Але афіцыйных ніякіх дакументаў пакуль няма.11-м класам нібыта плануюць дадаць у сетку па 1 гадзіне рускай і беларускай у будучым годзе. Відаць, у сувязі з цт ці НЭ, ці як там яно будзе звацца.
Хто што чуў пра гэта?
Дык а саму вы вырашлі, што трэба дзве гадзіны? Рускамоўным школам дададуць гадзіну рускай, беларускамоўнай - беларускайі нашым сказалі, што за кошт 1 газіны замежнай. Але як з адной гадзіны зрабіць 2, я не разумею? Значыць, яшчэ штосьці парэжуць? І пра адсутнасць экзамена па англу - гэта ўжо дакладна? Афіцыйнай інфы ж ані няма.
А пра чарчэнне з 7 кл. што за тэма? Толькі ж з 9 у 10 перанеслі, цяпер ужо ў 7? Да уж...
Могут как с литературой.Может будут чередовать.
Сярэбраны медальДевчата, подскажите, пожалуйста, если в 10 классе у ребенка одна годовая 8 ( не черчение), значит прощай медаль?
Но мелочь остаётся. Сдать ЕГЭ по математике и русскому на 90+, если заканчивает в следующем году.Девчата, подскажите, пожалуйста, если в 10 классе у ребенка одна годовая 8 ( не черчение), значит прощай медаль?
Это понятно) К экзаменам ещё будет время подготовиться. Исправить годовую 8 времени уже нет.Но мелочь остаётся. Сдать ЕГЭ по математике и русскому на 90+, если заканчивает в следующем году.
так у медалях больш школа зацікаўлена... може класснай трэюа паразмаўляць каб 8 перасдаць?Это понятно) К экзаменам ещё будет время подготовиться. Исправить годовую 8 времени уже нет.
Можно. Но не буду. Будет как будет.так у медалях больш школа зацікаўлена... може класснай трэюа паразмаўляць каб 8 перасдаць?
По четвертям 8988. Чистая 8. Если только сама свой вопрос не решит с учителем.А что получается по четвертям? Потому что сейчас если 9988, получается 9
я б усе роўна мігнула б класснай і дзіцятку сказала што рабіць... а то потым можа больш гемарна будзе тое ж самое зрабіцьПо четвертям 8988. Чистая 8. Если только сама свой вопрос не решит с учителем.