Школьная беседка - 14

Ellaga

Well-known member

k_ja_ra

Well-known member
@Караул, так жа, як усе... усё па інструкцыі: сабраць, накарміць, палічыць, пастроіць, загрузіць у аўтобусы і г.д. І іначай ніяк(

DSoul

Начинающая Ведунья
Ага, разбежались. У нас и сейчас половина в родкомитет не сдает)
я сдаю только в комитет и то с большим опозданием, обычно весной где-то, а в попечительский нет. перестала как они решили купить рециркулятор, не знаю купили ли в итоге

Ellaga

Well-known member
Так то бацьк.камітэт, а то атэстат
’не будут брать, отключім газ’ :devilish:
Аттестат не выдадут? Если только нормативку соответствующую издадут.

Какое счастье, что моя в этом году заканчивает школу!

Последнее редактирование:

k_ja_ra

Well-known member
Ат
Аттестат не выдадут? Если только нормативку соответствующую издадут.
Як варыянт, прыйдзецца здаваць у рэзервовы дзень, бо пропуск будуць выдаваць перад ад’ездам у школе, а без пропуска не пусцяць на цэ. Знойдуцца варыянты. Гэта ў нас запраста.

Пакуль напісана, што пропуск можна выпісаць і атрымаць на месцы, калі яго няма. То бок тэарэтычна можна паслаць іх нахер і прыехаць самім адразу на цэ, не турма ж усё ж. Але ўявіце сябе на месцы дзіцяці. Яму давядзецца там бегаць, камусьці штосьці тлумачыць, дамагацца пропуска, каб пусцілі...перад экзаменам таксама так сабе варыянт(

Караул

уплыла
@k_ja_ra, понятно. Как будет у нас, пока не известно, решают. Но на собрании высказали свое мнение на этот счёт, все, кстати, очень логично. Ну и надеются на самостоятельное, но как смогут утрясти этот вопрос

k_ja_ra

Well-known member
@Караул, я так зразумела, што за ўсіх усё вырашылі. Цытата вышэй пра толькі цэнтралізаваную дастаўку з сайта мінаду... Відаць, пайшлі пытанні пра гэта, і вось вам адказ - самім нельга. Значыць, прыдумаюць механізмы, каб і было нельга. Іначай як можна забараніць дастаўку ўласнага дўіцёнка? Вось з пропускам - першы варыянт. Другі - так, перакрыць дарогі. Што будзеш вымушаны пешшу перціся км - два. Клопат - ён такі

ТиЛи

аву забрали:( буду такая!
с точки зрения спокойствия и настройки на экзамен лучше все-таки самому доехать и сдать
чем вот эта толпа, автобусы, тусня.. ну что это. Тем более, что начинать это все будут часа за три ДО наверняка
Это будет трэш

k_ja_ra

Well-known member
Но на собрании высказали свое мнение на этот счёт, все, кстати, очень логично
А што выказалі? Раскажыце, плз. Бацькі ці адміністрацыя?
У нас я ўжо на здаровы сэнс не разлічваю (

k_ja_ra

Well-known member
с точки зрения спокойствия и настройки на экзамен лучше все-таки самому доехать и сдать
чем вот эта толпа, автобусы, тусня.. ну что это. Тем более, что начинать это все будут часа за три ДО наверняка
Это будет трэш
А каго гэта хвалюе? Лепей - гэта не наш варыянт. Нам трэба так, каб задалбацца

Караул

уплыла
@k_ja_ra, ай, ну не то место, чтоб писать, что сказала директор. А родители , конечно, ничего не высказали. Когда они высказывались в выпускных классах

Ellaga

Well-known member
А поделитесь, плиз.
Наши (Московский район) пишут в БГПУ Танка, в БГУИРе пишут школы Первомайского района.
Неужели в Академии?

Караул

уплыла
@k_ja_ra, да капец. Как ругались не родители. ( родители переваривали информацию). У нас же пешком до бнту, где думали, все будет

Сверху