забаўна.) А што там рашаць? ) Слоўнікі ж ёсць.) Для мяне рашэбнікі па мовах - нонсанс нейкі.) Чаго толькі няма ў гэтым інтэрнеце.))))конечно есть, в 5 классе даже по Цыбульского решебника был
забаўна.) А што там рашаць? ) Слоўнікі ж ёсць.) Для мяне рашэбнікі па мовах - нонсанс нейкі.) Чаго толькі няма ў гэтым інтэрнеце.))))
как и большинство учителей, которые дз не проверяют, т.к. нет смысла. но если дз не проверять, то смысл дз вообще исчезает. Ну нарешает что то обычный честный школьник в полной уверенности, что правильно. А по итогу только на кр или ср выяснится, что он вообще нифига не знает, и все решал неверно.Я тады ў прынцыпе не разумею, у чым сэнс д/з, калі ў паветры вітае ідэя "адкрыць і спісаць"
а какая разница? язык, география, математика. ДЗ стремительно теряют смысл в том виде, как они есть.я пра мовы.
Как я в языках не сильно понимаю, то был период, я не могла ребенку помочь с заданием по языкам.Па мовах - не разумею.) Адкрыў слоўнік і разбірайся/правярай.)
заданьні на "устаўце прапушчаныя літары" робіцца з апорамі на правілы.
Я не понимаю в чем разница с физикой и математикой. Такой же вопрос и туда.А спісаць з дапаможніка... Які сэнс?
или просто списать. как и с языками. что уж там стесняться.рашэбнікі па матэматыцы, фізіцы і падобным вельмі маюць сэнс. Бо калі ты не разумееш і рашыць не можаш, табе неабавязкова чакаць урока, каб гэта ўсё высветліць. Можна знайсці рашэнне і разабрацца самому.
Честно не понимаю, почему упираемся в словарь. одни знаки препинания чего стоят, 10 случаев, 15 исключений.Калі ты ўнік у правіла, ты напісаў сам. Калі складаны выпадак - скарыстаўся слоўнікам.
Бывает д/з и д/з. Некоторые д/з абсолютно бессмысленные. Открыть-списать и поставить галочку "сделано". Экономия времени.Угу. До сего дошёл прогресс(с)
Я тады ў прынцыпе не разумею, у чым сэнс д/з, калі ў паветры вітае ідэя "адкрыць і спісаць"
Видишь ли, есть ученики, которые правила не читали и читать не будут. А есть такие, кто читает-читает, зубрит-зубрит, а пишет все равно безграмотно. Так вот ГДЗ для них всех удобный вариант не получить 1 еще и за домашнюю работу.Пра пунктуацыю. Ну сьпісаў. Ну выканана дз. А потым дыктоўка і ступар - а які знак ставіць.