Школьные будни. Архив

Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.

kolesnikova

New member
И мой ребенок сказал, что так ответил. ) Может у нас взрослых горе от ума? Дети проще все воспринимают.
задачка ў гэтым выпадку больш матэматычнай логіцы падпарадкоўваецца. не вельмі карэктна, на мой погляд, на мовазнаўчым турніры даваць заданні на чыстую логіку. Але ваша дачка малайчына - я б шукала лінгвістычны варыянт адказу.

kolesnikova

New member
У меня в словаре - вятры
ага, вЕтры у М.скл., у мн. ліку наз.скл. вятры. Ну, тым больш няварта гэта впрауленне чапаць :))) але ж цікава, чаму А? у якіх выпадках можа быць у мн ліку А?

Спасибо, приятно. Только у меня мальчик)
:))) удвая малайчынка хлопчык :)))

k_ja_ra,
А што, заданнi на Журавлiк можна вось так у адкрытым доступе узяць i падрыхтавацца? Цi вы ужо напiсалi, i проста цiкава, якi там адказ.

k_ja_ra

Well-known member
А что с ними? Они образуют пару.
Так. Але яна не ўтварае пару блізнятаў з рускай парай. Руская "г-к".
То-бок на добры лад павінныя быць 2 правільныя адказы.
Ці пытанне фармуляваць неяк іначай трэба.

Карацей чухня яшчэ тая, жураўлікі гэтыя. )))))

k_ja_ra

Well-known member
А што, заданнi на Журавлiк можна вось так у адкрытым доступу узяць i падрыхтавацца?
Старыя ёсць ў адкрытым доступе. Тыя, пра якія пыталася - дзеці сёння пісалі.)

Цi вы ужо напiсалi, i проста цiкава, якi адказ.
Так, напісалі.)

k_ja_ra, потым раскажы, калi ласка, якi варыянт аказауся правiльным, i чаму. Цiкава ж)
Пра старыя заданнi ведаю, так. На сайце яны ёсць.

k_ja_ra

Well-known member
Юлллса, калі не забудуся.) Там жа вынікі праз фігаву тучу часу з'яўляюцца.) Цягам якога не тое, што заданні, што ўвогуле ўдзельнічаў, забудзешся.)

olga91

Active member
Есть результаты Колоска-2014. Правда, может они уже давно есть, а я только сегодня увидела )

Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.
Сверху