Слушайте мама...
Active member
Magda, потому что все остальные предметы направлены на интеллектуальное развитие и только этот - на физическое.
Таму што чарчэнне і мовы можна параўноўваць з мат-кай і біялогіяй. Там паўсюль тыя-сія здольнасці і схільнасці ўплываюць.Почему?
Таму што чарчэнне і мовы можна параўноўваць з мат-кай і біялогіяй. Там паўсюль тыя-сія здольнасці і схільнасці ўплываюць.Почему?
Нормативы можно чуток уменьшить. Но их можно натренировать, как и диктанты по языкам. Но 9-10 получить дано не всем - это правда. Что по языкам, что по физре.А спратыўныя вынікі можна параўноўваць з дасягненнямі ў вакале.
як?Но их можно натренировать
Если каждый день бегать 30 метровку с утра, то будет 7-8, как минимум.
Тоже самое пишут про литературу.Увогуле, задавальненне ад фізічнай нагрузкі я пачала атрымліваць толькі пасля заканчэння ўсіх навучальных устаноў.
я вижу другое - у себя. Ну вот уж вышлоАле недастаткова, як бачыш.
Тоже самое пишут про литературу.
причем диктанты родители пишут кучами, дети упражняются в разных науках весьма много, репетиторов нанимаютЕсли каждый день бегать 30 метровку с утра, то будет 7-8, как минимум.
Если 2 раза в неделю бегать 3 км, то будет кросс сдан на 7-8, как минимум.
Я думаю, што спартыўныя даныя, як і вакальныя - гэта народжанае, так.) Можна тое-сёе развіць. Але ацэньваць гэта абсалютнымі лічбамі - трызненне.Ты же не думаешь, что умение бежать кросс - это врожденное
Понимаешь, бег трусцой - это не спортивные данные. В спортсекциях кросс - это 10-20 км. А 3 км - это разминка перед тренировкой.Я думаю, што спартыўныя даныя,
Паўтаруся, мэты розныя. Мэта - пісаць граматна і мэта быць здаровым - розныя. Нашто трэніраваць фіз-ру, калі можна пакатацца на ровары?причем диктанты родители пишут кучами, дети упражняются в разных науках весьма много, репетиторов нанимают а потренировать физру - неееет
Так. Але ацэньваюць хуткасць, а не бег трусцой.Понимаешь, бег трусцой - это не спортивные данные.
а речь не о спортешто спартыўныя даныя, як і вакальныя - гэта народжанае, так
По кроссу ОЧЕНЬ льготные цифры, очень. Любого можно научить. Но школа не учит, так же как не учит многому другому. Но родители могут.Так. Але ацэньваюць хуткасць, а не бег трусцой.
пресс, отжимания, прыжки - это все равномерное развитие физическое.Нашто трэніраваць фіз-ру, калі можна пакатацца на ровары?
Яшчэ раз, рабіць іх - так. Я не супраць. Але патрабаваць скакаць за 2 метры з месца...ну прабачце. У мяне ўсяго росту 162.пресс, отжимания, прыжки
именно! И в прыжках есть техника, помогающая прыгнуть дальше.Но школа не учит, так же как не учит многому другому. Но родители могут.