Это командный конкурс?«Наследники Пифагора!»
из интернета берут. гуглят "олимпиада по ... для ... класса" и копируют.Кто это задания составляет
У наших в прошлом году в 2 кл вроде встречались задания из Кенгуру прошлых лет. Тащат кто откуда может, я так поняла. Сильно не заморачиваются разработкой.из интернета берут. гуглят "олимпиада по ... для ... класса" и копируют
У наших в прошлом году в 2 кл вроде встречались задания из Кенгуру прошлых лет. Тащат кто откуда может, я так поняла. Сильно не заморачиваются разработкой.
а што, зараз школьныя алімпіяды праходзяць? "Сезон" жа нібыта наадварот скончыўся? Як чытаю, ужо рэспубліканскія прайшлі. Ці гэта ўжо на будучы год так загадзя дзяцей на раённы этап адбіраюць?по поводу заданий для первого (школьного) этапа олимпиады по математике?
Добрый вечер. Вот результаты республиканской НПК http://www.uni.bsu.by/arrangements/conf/и так, похоже, не только по олимпиадам. я хотела найти списки победителей республиканской исследовательской конференции, без результата. Уровень города -все есть, и победители, и темы, и школы, и педагоги. Республика - тайна.
Наташа1974, дзякуй, але я не зразумела.
Маецца на ўвазе, што скончыліся "дарослыя" рэспубліканскія алімпіяды, а зараз пачынаюцца "дзіцячыя"? А "дзіцячыя" - гэта ў межах Мінска? І да канца навучальнага года і яны паспеюць прайсці?
гэтыя "дзіцячыя" заўжды так позна праходзяць? У сэнсе ў самым канцы навучальнага года?
Сапраўды. Дзякуй. А я бачыла гэты пост вышэй і яшчэ падумала сабе: дзіўныя людзі, алімпіяды даўно прайшлі, а яны графік наштосьці выклалі. А гэта аказваецца зусім іншыя алімпіяды. Толькі не зразумела, чаму ў тым спісе моў няма. Нашы і мовы ў школе пішуць: рускую, беларускую.Вот график (тут уже кидали раньше)
счас расскажу. целую неделю дети не учатся, а только олимпиады пишут, пишут все, даже те, кто не хочет. уроков нет вообще. я зла.Людзі, а дзе і ў які час гэта адбываецца?
на што ці каго?я зла.
Толькі не зразумела, чаму ў тым спісе моў няма. Нашы і мовы ў школе пішуць: рускую, беларускуюі?
раніцаю ж, так? Гадзіна-дзве- тры па часе?В прошлом году районный этап писали в соседней школе.
у мяне шасцікласніца пісала. Значыць, і па мовах ёсць.Вроде должны были быть с 7 класса по языкам.
раніцаю ж, так? Гадзіна-дзве- тры па часе?
.