Не.Спадарства, хто з Бреста ў нас? Ці можна на аўтавакзал патрапіць з чыгуначнага НЕ праз мост над цягнікамі?
ну там па прыступках пракладзеныя быццам бы рэйкі такія для валізаў. Але калі есць праблемы з нагамі ці ўзрост, то не варыянт, так. Бо там вельмі крутая лесвіца і нязручная.
100% не варыянт, але дзякуй.Оттуда на автобусе переезжаем мост (есть сразу после моста остановка у входа в парк), а уже с первой остановки после моста идем пешком на автовокзал (полчаса точно должно на это хватит
На выходе с вокзала всегда стоят такси и яндекс в том числе. цена может быть выше, но если нужно вполне можно воспользоваться.100% не варыянт, але дзякуй.
З таксоўкай прывабна выглядае.
Але таксама ёсьць нюансы. Ноч, незнаёмы горад...
Думаем, як разбіць на часткі шлях да Варшавы
ты можешь сама маме вызвать такси дистанционно. я всегда так делаю, когда "веду" человека, не сильно умеющего что-то делать через приложения или вообще без приложений.Ноч, незнаёмы горад...
через какой переход едет автобус?На польской сейчас жесть, до сих пор автобус стоит на границе у поляков, а по расписанию должен быть в Варшаве уже в 08:00
калі вырашыце з таксоўкай, абавязкова паглядзіце, на які бок вакзала прыбывае цягнік. Калі на Варшаўскі бок-таксоўку выклікаць на прыгарадны вакзал. Калі на Маскоўскі бок-на прывакзальную плошчу.100% не варыянт, але дзякуй.
З таксоўкай прывабна выглядае.
Але таксама ёсьць нюансы. Ноч, незнаёмы горад...
Думаем, як разбіць на часткі шлях да Варшавы
Не варыянт зусім, нажаль.@katia-ka, проводить до Бреста, как вариант. Чтобы ей не тащить вещи
ты можешь сама маме вызвать такси дистанционно
вот сейчас мысль возникла: а как же безбарьерная среда? человеку в инвалидной коляске не каждое такси подойдет. а мамы с колясками...Но на самом деле эта дурацкая лестница и без вещей тяжеловато преодолевается
Чтоб я знала. Родственники в нем, не я. Сказали, через Гродно ехали. Получается, наверное, Бобровникичерез какой переход едет автобус?