MyFlower, позвонила я маман, она сказала что это какой-то спец. детский хлопок вперемешку с синтетическим каким-то люре....короче что-то там блестящее ))) так вот в РБ таких тканей (по крайней мере в обычных магазинах) не будет!!!! Или просить привезти от куда-нить или проще (как я и думала) купить уже готовую вещь!!!
- Статус
- В этой теме нельзя размещать новые ответы.
прикиньте, а я еще в постели!!!
А мы уже на улицу собираемся
Black_marmoset
Active member
Всех с понедельничком! ( А меня с началом новой рабочей недельки.. )) )
АСОЛЬ, aza482, Иннулька, Aphina, foxic, Jennie, evolya, Girios, Nessy28, Caty
с недельками!

Irys, придется мне свой кружок у тебя как-то по другому забирать...
АСОЛЬ, aza482, Иннулька, Aphina, foxic, Jennie, evolya, Girios, Nessy28, Caty
с недельками!
Ех.. я в пролёте как фанера на Парижем.. Ну, зато вы наверняка хорошо посидите.. и обещайте,что встречки ещё обязательно будут.. а не разбежитесь все по роддомам..Итак, список на встречу в Темпо на Академии Наук в четверг в 10:30-11:00:
Irys, придется мне свой кружок у тебя как-то по другому забирать...
ku_palinka
Active member
Віншую АСОЛЬ, aza482, Иннулька, Aphina, foxic, Black_marmoset, Jennie, evolya, Girios, Nessy28, Caty з новым тыднем!
Ледзь даехала сёння да працы, седзячы ледзь не страціла прытомнасць у электрычцы - так душна, доўга і нязручна. Эх, пара ўжо ў дэкрэтны, а мне яшчэ 3,5 тыдні працаваць (((
Irys, спадзяюся, вы там затрымаецеся хоць да 13-14 гадзінаў у Тэмпа. Я б тады на сваім абедзе пад'ехала па свае кругі
Працую тут блізка. У любым выпадку буду званіць.
Пушысцік, цудоўны камплект на выпіску!!! А я вось паназаказвала шмат на СП, а на выпіску так і не замовіла. Але ў мяне ёсць два камплекцікі Next, можа, нешта з іх апрану. Толькі там усё так нязручна апранаецца, баюся, не нацягну на маленькія ручкі! Гэта ж не лялька, у якой, каб апрануць, можна і руку, і галаву адкруціць
Пакуль я навучуся з малышкай упраўляцца...
Гледзячы на выбар дзіцячых тканінаў, я вырашыла грошы не эканоміць, не таўкацца ў чэргах, свой час не марнаваць, а набываць гатовае. Толькі пакуль спадзяюся на цёплы канец красавіка. Згодная на +20
Ледзь даехала сёння да працы, седзячы ледзь не страціла прытомнасць у электрычцы - так душна, доўга і нязручна. Эх, пара ўжо ў дэкрэтны, а мне яшчэ 3,5 тыдні працаваць (((
Irys, спадзяюся, вы там затрымаецеся хоць да 13-14 гадзінаў у Тэмпа. Я б тады на сваім абедзе пад'ехала па свае кругі
Пушысцік, цудоўны камплект на выпіску!!! А я вось паназаказвала шмат на СП, а на выпіску так і не замовіла. Але ў мяне ёсць два камплекцікі Next, можа, нешта з іх апрану. Толькі там усё так нязручна апранаецца, баюся, не нацягну на маленькія ручкі! Гэта ж не лялька, у якой, каб апрануць, можна і руку, і галаву адкруціць
Гледзячы на выбар дзіцячых тканінаў, я вырашыла грошы не эканоміць, не таўкацца ў чэргах, свой час не марнаваць, а набываць гатовае. Толькі пакуль спадзяюся на цёплы канец красавіка. Згодная на +20
Black_marmoset
Active member
Мне мою малую на выписку медсестра одевала. Забрали одежки, а потом принесли сопящее чудо в конвертике)Толькі там усё так нязручна апранаецца, баюся, не нацягну на маленькія ручкі! Гэта ж не лялька, у якой, каб апрануць, можна і руку, і галаву адкруціць Пакуль я навучуся з малышкай упраўляцца...
А со своей ты быстро научишься справляться
да, он по-мойму за академией искусств, надо посмотреть точно в ситиа карапуз пешком от академии наук?
ku_palinka
Active member
Aphina, класная тканіна, такая небанальная! Не чакала, што такія ў нас можна набыць.
_Anny_, харошая ў цябе мама
Ты ўжо пад завязку, відаць, гатовая
_Anny_, харошая ў цябе мама
ты не одна такая)))а у меня такие синие круги залегли под глазами.
чуть выше написала))а где этот карапуз, я тоже люблю полазить по магам для детей
спасибо!!!!_Anny_, харошая ў цябе мама
ну...нет коляски, средств гигиены и подгузников (то что должны привезти из Польши)Ты ўжо пад завязку, відаць, гатовая
А все остальное куплено, постирано, поглажено и разложено :biggrin:
а ну и заказ из Америки забрать и простирнуть!!!!
ничего не кошмар, я до 10 сегодня дрыхла, думала в банк надо ехать так встала, а то бы ещё валялась)))не могу заставить себя встать, хотя уже и вставала, чайник поставила, умылась.
кошмар!
так может уже проще купить такой плед, я вот в карапузе как раз их собираюсь смотреть. я звонила, сказали, что выбор есть -приезжайте смотрите от 16 $я хочу плед-трансформер на выписку
Это точно Хит бреда, кот я слышала!!!!!!Дааа, молоко увидит черный цвет, испугается, и убежит ))) Хит!
ku_palinka
Active member
дзевы, я вось чытала ўжо тут, што вашы дзеткі спалі і раскрываліся, дык нехта там карыстаўся спальным мяшком.
Я пакуль не ўяўляю, ці будзе малышка спаць у калысцы, ці побач з намі, каля грудзей. Дапусцім, калі ў калысцы, то ці варта набываць гэты спальны мяшок?
Проста ён ідзе акурат з маім камплектам.
а калі сумесны сон, то чым вы накрывалі малыша? Той жа коўдрай, што і сябе? А мужа? Ці ў дзеткі была свая коўдра? Проста ў нас зараз на дваіх з мужам адна коўдра, я люблю накрывацца па шыйку, малышка пад ёй утоне, асабліва, калі будзе паміж мной і мужам. Карацей, не ўяўляю, што трэба і як трэба.
Я пакуль не ўяўляю, ці будзе малышка спаць у калысцы, ці побач з намі, каля грудзей. Дапусцім, калі ў калысцы, то ці варта набываць гэты спальны мяшок?
Проста ён ідзе акурат з маім камплектам.
а калі сумесны сон, то чым вы накрывалі малыша? Той жа коўдрай, што і сябе? А мужа? Ці ў дзеткі была свая коўдра? Проста ў нас зараз на дваіх з мужам адна коўдра, я люблю накрывацца па шыйку, малышка пад ёй утоне, асабліва, калі будзе паміж мной і мужам. Карацей, не ўяўляю, што трэба і як трэба.
foxic,
да, он по-мойму за академией искусств, надо посмотреть точно в сити
очень красиво, такое нежное))))вот такая красота
насчет конвертов. Я изначально не хотела, но если будет холодно тогда придется покупать. Может кому-то ссылки понадобятся http://prikids.shop.by/6/1089/1118/ и http://prikids.shop.by/568/ по второй ссылке,когда есть на складе, то 130 тыс вроде. Не фонтан конечно...Я все -таки думаю насчет комбеза на выписку, боюсь с Америки не успеет доплыть, который заказывала, там такой комбез в виде плюшевого мишки с ушками голубого цвета ))) http://demandware.edgesuite.net/sit...5954/images/127-649_Default.jpg?sw=350&sh=350
- Статус
- В этой теме нельзя размещать новые ответы.
Поделиться: