Вифсла, была... я не пра апошні ўдзел у тэме...Пра раней крыху...Неяк мухі асобна катлеты асобна былі мне...І мне падавалася, што і вернікам так жа...Што калі маюць месца нягодныя дзеянні - гэта нягодныя дзеянні і ёсць, калі маюць месца, мякка кажучы, надарэчныя выказванні, то яны такімі і з'ўляюцца, незалежна ад таго, хто іх (дзеянні) учыняе, ці іх (выказванні) вымаўляе...свецкі, уніят ці праваслаўны...
На вялікі жаль для мяне...высветлілася, што гэта не так...Маюць месца падвойныя стандарты, (я так зразумела), мае месца раздзяленне людзей па прыкмеце іх веравызнання...і гэты крытэр важнейшы, чым тое , што сам чалавек з сябе ўяўляе...
Мне не блізка гэта... Калі памятаеце, я калісьці пыталася наконт настаўніцы...Што болей за ўсё мяне збянтэжыла тады, гэта тое, што маю ўвагу на тое звярнулі...І я цяпер разумею чаму... той чалавек з верагоднасцю 90% таксама вернік (я не ўпэўненая, але мяркуючы па ўсім гэта менавіта так)...І я шчыра не разумею, як гэты факт можа ўплываць на выкананне чалавекам сваіх абавязкаў...але, як бачу, гэты крытэр важны для многіх...(
Вы пачулі як Ігра? Ок, трэба акуратней фармуляваць мне...
Пачуццё вострага негатыву сапраўды амаль разбурае мяне...я выходжу выйсце з яго заўжды...часам не без карысці для сябе.

Тут да разбурэння пакуль далёка, але тэндэнцыя мне не падабаецца...Мне робіцца непрыемна чытаць...Навошта чытаю? Ну дык грэшная.

Цікава...Але высновы, што не трэба яно мне, раблю, паверце...Выказваю, што думаю...
Яшчэ частку пытанняў нават і не выказваю....бо не сюды яны ўжо дакладна...