Igra, гэта Феміда?
Ці я зноў штосьці не так разумею?
Я была б удзячная, каб ты паясніла. Праўда. Для сябе.
prosto_kat, я згодная з табой. Проста пакуль усё абмяжоўваецца хростам дзяцей, бо як усе, яйкамі, бо традыцыя, і свечкамі, каб пазначыцца - гэта адно. Але калі (я пакуль кепска фармулюю, праўда, думак - вагон, чарговая порцыя цэглы для будавання чарговага ж кавалачка карціны свету яшчэ толькі ляжыць, неразабраная) мы пераходзім на ўзровень анкалогіі і часоўні РПЦ там якраз да месца - я пас. Гэта ніжэй за пас. І я шчыра не хачу пра гэта...
І яшчэ момант, які адразу прыцягвае ўвагу...Эка аргументы пайшлі пра "ён чалавек" і навошта палатка, калі можна параходам...
Параход-царква - адзіны спосаб дабрацца святару да вернікаў?
І чаму ж тады людзям-вернікам у гэтых зручнасцях ПА ЖЫЦЦІ адмаўляецца збольшага. Кажучы, што сутнасць не ў гэтым, што дзірка замест прыбіральні - гэта нармальна, быў бы чэл добры. А?
Да чаго гэтая "моща" параходаў? Хіба без гэтага перабора ніяк?
Хіба ў гэтым сугнасць хрысціянскага вучэння? У вонкавым выглядзе?
Окі, я зразумела і прыняла пра арганізацыю, неабходнасць святароў і г.д. Але параходы навошта?! Золата гэтае навошта? Пры пустэчы часам унутры?
Не адсюль машыны за 100 тыс баксаў і адкнапакаёўка ў хрушчоўцы? Не адсюль харчаванне "хлеб-бульба" але футра і мега ўпрыгожванні - каб усім бачна было?
Ладна, цяжка будаўніцтва ў мяне праходзіць. Часам з рызыкай паветраныя замкі суседнія, іншых людзей разбурыць. Ці ладна...хай сабе і не паветраныя...