Централизованное тестирование или ЦТ - часть 2

Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.

eva-78

Well-known member
Тошик1, это у сына в 10 классе 70 по РТ? очень круто, молодец!

lakshmi

Well-known member
k_ja_ra, добрая, но учитель недобрая, специфическая :) Занимается только олимпиадниками. Простые дети ей неинтересны.

Это вы в 10й у Шарамет?

Добавлено через 5 минут
lakshmi, калі ёсць жаданне, цікавасць і натхненне, і каб атрымаць хаця б тое-сёе ўяўленне аб тэстах, для пачатку можна прайсці бясплатнае дыстанц.тэсціраванне https://result.rikc.by/ru/free/Default.aspx

Что-то у меня всё висит. Ничего не открывается, кроме страницы как бланк заполнять (

lisnata

Active member
Подскажите, можно ли увидеть условие задач после получения результата по РТ, форма онлайн?

Решение и разбор 3-го этапа РТ (математика) онлайн доступны сразу после прохождения. Не заметил сразу сын.

Когда проходил в прошлом году очное тестирование, результат после окончания этапа тестирования был.

children

New member
Моя дочка учится в 10 классе.
Прошла 1 этап РТ по английскому, набрала 67 баллов. Учится в обычной школе, с этого года ходит на курсы в 100 баллов по англ. и русск.
На русский записывались, но я поленилась ее везти, был мороз, 2 часа мне на улице торчать ее ждать:).
Но на 2 этап по русскому и англ. поедем:).
Ей еще нужна История Беларуси, но в этом году решили пока не ходить на курсы.
В следующем году в 11 классе пойдет на курсы по русскому, англ. и истории Беларуси. Хочет в Лингвистический университет.

Тошик1

ляляля
Тошик1, это у сына в 10 классе 70 по РТ? очень круто, молодец!
Ну наверное при старом подсчете баллов было бы меньше. Никто же не знает, вдруг опять поменяют...
Это вы в 10й у Шарамет?
Да, Шарамед :) У вас Олихвер? У дочери тоже ваша ведет. Посмотрим, как будет

eva-78

Well-known member
Ну наверное при старом подсчете баллов было бы меньше. Никто же не знает, вдруг опять поменяют...
не важно, даже если поменяют, она будет одинаковой для всех. 70 - это отличный старт для 1 РТ, особенно в 10 классе.

lakshmi

Well-known member
children, 67 - отличный результат! а учила до этого только в школе?

lakshmi

Well-known member
Да, Шарамед У вас Олихвер? У дочери тоже ваша ведет. Посмотрим, как будет

У нас с этого года, хвала небесам, Олихвер. Летом было даже голосование, идти ли писать директору заявление на замену учителя. Но пронесло, и нам ее поменяли без нашего участия.

children

New member
children, 67 - отличный результат! а учила до этого только в школе?

Спасибо!
Я тоже рада, а она сама не очень:).
Да, она только в этом году пошла в Сто баллов, с сентября ходит 1 раз в неделю.
Причем учится в обычной школе в Каменной горке, в обычном классе, но у нее по англ. уже несколько лет 9. Она сама учит язык, смотрит фильмы на англ. и синхронно переводит. Мой брат на хорошем уровне знает язык, сказал что у нее хороший словарный запас. Она и сама сказала, что на РТ что касается словарного запаса проблем почти не было, а вот грамматику надо подтягивать:).

Happy

Я такая скорая на помощь
Команда форума
Админ
children, к кому на английский в 100б?

children

New member
children, к кому на английский в 100б?

Сразу пару занятий походила к Костюкович, но не сложилось. Сейчас к Апанасович, говорит, очень понятно объясняет.
На русский к Дешкевич, говорит, строгая, но так ОК.

Happy

Я такая скорая на помощь
Команда форума
Админ
children, а-Гилевич не работает уже?

k_ja_ra

Well-known member
Добры дзень. Штосьці ніхто змены ў ЦТ не абмяркоўвае...
Пра змены ў саміх заданнях я прачытала. А вось пра балы/разбалоўку не знайшла. Максімальны ж бал, які раней быў 44 (я пра матэматыку і фізіку, само сабой) мае памяняцца, я ж правільна разумею? Хто-небудзь цікавіўся/шукаў пра гэта?

katia-ka

Kitoks Pasaulis
k_ja_ra, а якая розьніца, які ён - максімальны первічны бал?
Я на яго глядзела толькі каб зразумець, як суадносіцца набраны первічны бал з максімальным. Ну і галоўнае ж тэставыя балы, якія пішуць у сертыфікат. А як яны іх налічваюць, я ніколі ня ведала. І думаю, у гэтым годзе таксама празрыстасьці ў гэтым ня варта чакаць.

k_ja_ra

Well-known member
а якая розьніца, які ён - максімальны первічны бал?
чым большы максімальны, тым большая разнастайнасць выніковых. Тым большыя тэарэтычна магчымасці для ранжыравання вынікаў абітурыентаў.
Гэта як з 5- і 10-бальнай сістэмай, толькі не настолькі адчувальная розніца, але яна ёсць.

katia-ka

Kitoks Pasaulis
k_ja_ra, сур' ёзны падыход.
Я настолькі далёкая ад матэматыкі, што гэтага не разумею. І прайшоўшы гэты шлях у мінулым годзе, я абсалютна не зразумела прынцып пераўтварэньня первічных балаў у тэставыя.

katia-ka

Kitoks Pasaulis
k_ja_ra, пісалі ж, што канкрэтна зьмянілася ў колькасьці заданьняў. Калі паглядзець табліцу, якому заданьню які первічны бал налічваўся ( штосьці мне здавалася, што А -1 бал, В- 2 бала, але, можа, гэта не па ўсіх прадметах так?), можна падлічыць бал гэтага года. Не?
А што, на РТ не хадзіла дачка? Там жа пішуць. Ці там яшчэ па-старому тэсты ідуць?

k_ja_ra

Well-known member
Калі паглядзець табліцу, якому заданьню які первічны бал налічваўся ( штосьці мне здавалася, што А -1 бал, В- 2 бала, але, можа, гэта не па ўсіх прадметах так?), можна падлічыць бал гэтага года. Не?
можна. Але табліцы няма. Плюс нібыта памянянялася не толькі колькасць заданняў у частках А і В, а і частка заданняў, якая была з адным варыянтам адказа, стала з некалькімі варыянтамі адказа. А гэта ўжо заданні не на 1 бал, а на 2 тэрэтычна маюць быць. Іначай як потым часткова парвільныя ацэньваць? Па паўбала ў нас не налічваюць. Колькі такіх змененых заданняў - невядома.

А што, на РТ не хадзіла дачка? Там жа пішуць. Ці там яшчэ па-старому тэсты ідуць?
гэта з 2-га этапа змены, які вось толькі распачаўся.

Anasta_81

Active member
Подскажите пожалуйста. Репетиционное тестирование: где регистрироваться, куда обращаться, платить, и пр.? С чего начать?

Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.
Сверху