прычым у бацькоў у асноўным. Не? )Но после РТ, например, может появится элемент беспокойства))
Гэта я на сябе прымерваю.) Мне здаецца, у нас у сям'і пакуль я болей за ўсё на тэму курсаў, падрыхтовак і г.д. паруся.)))
прычым у бацькоў у асноўным. Не? )Но после РТ, например, может появится элемент беспокойства))
ну што табе сказаць - мне падабаецца.) Люблю празрыстыя ўмовы.) Падабаецца, хіба апроч "жадання вывучыць рускую мову". Сто год здалося.))) Яна нам не профільная.) Задача - балы.) Усё. А так...у мяне дзіця і так граматна піша.https://docs.google.com/document/d/1...Rk7t6IA-o/edit
Звучит, конечно, как бальзам...Главный принцип работы состоит в следующем: ничего не нужно бездумно заучивать наизусть; все, что можно понять, нужно понять.
во. Кепска. Я на падставе таго, што пра падрыхтоўку да ліцэя пісалі, меркавала. Раз людзі там трапілі да каго хацелі, значыць, мажлівась выбара была.не знаю, может кому так и повезло. Мне не давали информацию.
кепска.Могу сказать, что даже мы в своей работе можем под самый конец переиграть выбор групп.
гэта так. І гэта цісне. Выбар з нізкімі баламі, тупа звужаецца. І гэта каласальны мінус. І, як я зразумела, анват агтоўнасць вучыцца платна, не моцна выратоўвае. Бо з колькасці платных месцаў напаасобныя спецыяльнасці, разлічваць на яго не моцна выпадае.да и баллы зашкаливают.
гэта справядліва, я лічу. )учителя и преподаватели тоже имеют право выбора. И пользуются им))
Совершенно согласна, именно по этому критерию туда и пошли. На репетиторов денег у меня не было, лицей БГУ я проспала с записью, так что для нас это был отличный вариант.А мне кажется, кроме рекламы он выигрывает в соотношении цена/качество.
А где на платное баллы высокие? КСИС , ФМО, экономики всякие международные.Бо з колькасці платных месцаў напаасобныя спецыяльнасці, разлічваць на яго не моцна выпадае.
А сколько сейчас стоят репетиторы? в 100 баллах получается 19 рублей за занятие (120) минут.На репетиторов денег у меня не было
https://docs.google.com/document/d/1...Rk7t6IA-o/edit
Всех, что я знаю, 20 у.е. Индивидуально.А сколько сейчас стоят репетиторы?
Ну 288 это немало, высокий балл, но это не 388 все же.Биофарма 288 в прошлом году, фмошные, кроме лингвострановедения - меньше. Большие или не очень, но на просто школьной подготовке может не хватить.